Ana Sayfa / HABER / 2016 Cenevre Motor Show Toyota

2016 Cenevre Motor Show Toyota

Toyota-C-HR-2016Fuarda Toyota, Adapazarı Fabrikası’nda üreteceğini duyurduğu yepyeni C-HR modelinin Dünya Lansmanını gerçekleştirdi. B segmenti SUV olarak nitelendirdiğim segmentte yer alan C-HR, Toyotanın yeni nesil çizgisini göstermesi açısından da önemliydi. Toyota C-HR,  1,2 litre turbo benzinli ve 1,8 litre hibrit motor seçeneklerine sahip. 115 HP üreten 1,2 litre turbo motor 6 ileri manuel veya CVT otomatik şanzıman seçenekleriyle satılacak. CVT şanzıman 4×2 ve 4×4 versiyonlarda da kullanılacak.

Standta ayrıca yeni ticari aracı Proace’de yer alıyordu. PSA grubuyla ortak olarak üretilen yeni Proace, 3 farklı gövde uzunluğuna sahip. Compact’dan VIP versiyona kadar birçok seçeneğin olacağı Proace, bagajlarıyla birlikte 9 kişiye kadar yolcuyu taşıyabiliyor. Proace’de 85 HP’den 180 HP’ye kadar 5 farklı dizel motor ve manuel, multimode ile otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor. 1,6 litre ve 2,0 litre dizel motora sahip Proace, Stop & Start sistemleriyle birlikte sınıfının en iyi CO2 emisyon değerlerini hedefliyor. Toyota-Proace-Verso-front-side Pratik özellikleri arasında; kayan koltuklar, açılan arka bagaj camı, ayakla kontrol edilebilen kayan yan kapılar ve panoramik tavan yer alıyor. Güvenlik özellikleriyle de öne çıkan Proace, Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız aldı. Kompakt, orta ve uzun gövde boyutlarıyla sunulan Proace, 2.9 ve 3.2 metre dingil mesafelerine sahip. Ayrıca uzunluğu seçeneğe göre 4.6 metre ile 5.3 metre arasında değişebiliyor.

Toyota standının diğer ilgi çeken modeli ise yepyeni konsept KIKAI idi.

.

 

.

.

.

.

 

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: