Ana Sayfa / HABER / 2016 Paris Otomobil Fuarı: Suzuki

2016 Paris Otomobil Fuarı: Suzuki

Japon otomobil üreticisi Suzuki, bu yılki Paris Motor Show’da en yeni modelleri Ignis ve S-Cross’un Avrupa tanıtımını gerçekleştirdi.

2017-suzuki-ignis-paris Suzuki, fuarda sergilediği Ignis’i tasarlarken yeni tasarım anlayışından da ödün vermemiş. Şehirli crossover olarak tasarlanan ve bu haliyle A segmentinin üst kısmını hedefleyen Ignis 2017 yılında ülkemizde de satışa sunulacak.

2017-suzuki-sx4-s-cross-green
Suzuki’nin Paris’teki bir diğer yeniliği makyajlı SX4 S-Cross. Genel hatları korunan otomobilin en büyük yeniliği ön tarafta gerçekleştirilmiş. Ayrıca otomobilin 1,6 litrelik benzinli motorundan vazgeçilerek, direkt enjeksiyonlu 1,0 ve 1,4 litrelik turbo motorla donatılmış.

2017-suzuki-ignis-rear-side-paris
Küçük otomobil üretiminde uzmanlaşan Suzuki’nin otomotiv sektörünün büyüyen segmentlerinde geliştirdiği modellerle, önümüzdeki yıllarda çok daha yüksek satış rakamlarına ulaşacağına dikkat çeken Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenen Ignis ve SX4 S-Cross modellerinin de bu konuda başarılı olacağına inandığını söyledi. ‘Suzuki NEXT 100’ stratejisiyle üretilen modellerin markayı yeniden hak ettiği noktaya ulaştıracağını hatırlatan Ümit Karaarslan, “Suzuki’nin 2020 yılına kadar her yıl yeni bir model tanıtma hedefi var. Önümüzdeki yıllarda otomotiv sektöründe en hızlı büyümenin, küçük SUV, kompakt SUV, B segmenti ve A segmenti modellerde gerçekleşmesi bekleniyor. Suzuki’nin ürün gamı da bu büyüyen segmentlerle birebir örtüşüyor. Suzuki’nin en yeni modeli olan Ignis ve makyajlanarak çok daha şık bir otomobil haline gelen SX4 S-Cross’u önümüzdeki yıl Türk tüketicisi ile buluşturmayı planlıyoruz. Yeni modellerden aldığımız güçle, hedeflediğimiz pazar payına ulaşmak için önemli bir fırsatı yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: