Ana Sayfa / HABER / “Aile”yi Transit Geçmiyor

“Aile”yi Transit Geçmiyor

2013 yeni nesil Ford-Transit-Connect Yenilenen Ford Tourneo Connect hem ailelere hem de ticaret yapanlara göz kırpıyor. Ancak bu kez aile kavramı Ford tarafından daha çok vurgulanıyor. Beş ya da yedi kişilik Tourneo Connect yenilenen iç ve dış tasarımının yanında yakıt ekonomisini de hedefliyor. Ford 1.0 litrelik EcoBosst motorunu bu modelinde de seçenekler arasına almış.

Ön sütunlara doğru hareketlenmiş tasarımlarıyla farlar ve tamamen modernize edilen  ön görünüm, tavandan arkaya doğru yumuşatıldığı belli olan çizgiler, bu modele kişilik kazandırmış.  Opsiyel olarak sunulan tam boy cam tavan yolculuklarda ferahlık sunuyor.

2013 yeni nesil Ford-Transit-Connect arka / rearAcil Durum Asistanına entegre edilmiş Ford SYNC sistemi ve Aktif City Stop özelliği çıtayı yükseltiyor. Ford 5 kişilik modelin yanında sunduğu 7 kişilik modeli Grand Tourneo Connect olarak adlandırıyor. Ford, aktif yaşayan aileler için yeniden tasarladığı bu modelinde kayar yan kapıları, daha esnek katlanabilir arka koltukları ve arka koltuk başlıkları üzerinde uçaklardan esinlenerek tasarlanan yükleme alanlarını sunuyor.

Ford tasarım yanında yakıt ekonomisini de düşünmüş. 75, 95 ve 115 beygirlik 1.6 litre Duratorq TDCI dizel motorlarla, 100 beygir gücünde 1.0 litrelik EcoBoost motorda satışta olacak. 1.6 litrelik EcoBoost motorun 6 kademeli otomatik şanzımanla müşteri beğenisine sunulacağı bildiriliyor.

2013 yeni nesil Ford-Transit-Connect frontTüm Tourneo Connect modelleri, Kuga gibi diğer C segmenti Ford modelleri ile aynı platformu paylaşıyor.

2013 yılının ikinci yarısında yeni Tourneo Connect’i yollarda görmeye başlayacağız.

 

Ali Burçin Titizel

 

 

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: