Ana Sayfa / HABER / Audi R8 Sport Edition

Audi R8 Sport Edition

İkinci jenerasyonu 2015 Cenevre Motor Show’da tanıtılan Audi’nin “büyük kedi”si R8, Audi Sport Edition ile yeniden sahnede.

İsmini Audi AG’nin yüksek performanslı özel modellerini geliştiren Audi Sport GmbH (eski quattro GmbH)’dan alan modelin iki versiyonu bulunuyor: 540 HP güce sahip V10 ve 610 HP’lik V10 plus. R8’in V10 versiyonunda güçlü çelik frenlerin kaliperleri, parlak kırmızı renkleriyle ateşli bir görüntü kazanıyor. V10 Plus motorlu versiyonda ise seramik fren disklerinde antrasit renkli kaliperler yer alıyor.

İç mekanda ise sürücü ve yolcuyu, aydınlatmalı kapı eşiği kaplamaları karşılıyor. Alüminyum detaylarda Audi Sport markası ve kırmızı logosunun yanı sıra, modelin sınırlı sayıda üretildiğinin altını çizen “1/200” işlemesi yer alıyor. Kapı kaplamaları ve spor koltuklar ince Nappa derisinden kaplanmış olup, koltuk sırtlıklarında bu özel üretime özgü olarak bir R8 amblemi de bulunuyor.

182 Bin Euro’dan başlayan etiketlere sahip (Almanya fiyatları) R8 Coupe “Audi Sport” versiyonu sınırlı sayıda, yalnızca 200 adet üretilecek ve tüm dünyada Mayıs 2017’den itibaren satışa sunulacak. Otomobiller, Temmuz ayından itibaren teslim edilecek.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: