Ana Sayfa / HABER / Eurasia Moto Bike Expo açıldı

Eurasia Moto Bike Expo açıldı

Türkiye’nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı 2012 Eurasia Moto Bike Expo, bugün başladı. Dünya Fuar Yapım tarafından düzenlenen fuarda son model motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar ve lastikler de tanıtılıyor. 4 Mart’a kadar sürecek olan fuarda yapılacak çekilişle motosiklet ve bisikletler hediye edilecek.

Motosiklet ve bisiklet tutkunlarını biraraya getiren 2012 Eurasia Moto Bike Expo (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı) bugün ünlü motosikletçi Csaba Erdos’un gösterisiyle açıldı. 4 Mart Pazar günü sona erecek olan 2012 Eurasia Moto Bike Expo, Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezin’de düzenleniyor.

Fuarın açılışında bir konuşma yapan Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Dört yılda sektörün buluşma noktası haline gelen Eurasia Moto Bike Expo’nun bu yıl da büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Geçen yıl fuarda motosiklet sektörü yıllardır beklediği ÖTV indirimi müjdesini almıştı. Bu yıl da bu indirimin devamının gelmesini ümit ediyoruz. Fuar motosiklet ve bisiklet sektöründe bir çok yeniliğin yanı sıra görsel bir şova da sahne olacak” dedi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuarı Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği’nin (BİSED) yanı sıra çok sayıda kulüp de destekliyor. Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nin 9, 10 ve 11’inci salonlarında gerçekleşen fuar büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı olan Moto Bike Expo’ya bu yıl bisikletçiler damgasını vuruyor. Bisiklet firmaları geniş ürün gamıyla fuara katılanları adeta büyülerken, bisikletçilerin gösterileri de nefesleri kesiyor.  Bisiklet tutkunlarının yakından tanıdığı akrobat Thomas Ohler ilk günkü bisiklet şovuyla adeta gönülleri fethetti. Thomas Ohler’in bisiklet şovu Cuma günü saat 12.30, 15.30 ve 18.30’da gerçekleşecek. Ünlü sporcu Thomas Ohler 3 Mart Cumartesi saat 12.30’da, 15.30’da ve 18.30’da da hayranlarıyla buluşacak. Thomas Ohler’in Pazar günü gerçekleşecek olan bisiklet gösterisinin saati ise 12.30 ve 15.30 olarak belirlendi.

Motosiklet severlerin merakla beklediği Csaba Erdos Stunt Show ise ziyaretçileri adeta büyülüyor. Csaba Erdos Stunt Show bugün saat 14:00’da ve 17.00’da gerçekleşecek. Csaba Erdos Stunt Show’un Cuma, Cumartesi ve Pazar günkü saati ise 11.00, 14.00 ve 17.00 olarak belirlendi.

Bu arada fuarı süresi boyunca motosiklet sporlarının ünlü isimleri özel gösteriler gerçekleştirecek. Motosiklet tutkunları ve kullanmak isteyenler için eğitim seminerleri düzenlenecek.

2012 Eurasia Moto Bike Expo’da hediye yağmuru da yaşanacak. 2012 Eurasia Moto Bike Expo’ya gelen ziyaretçilere birer çekiliş bileti verilecek. 2 Nisan 2012’de Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi Korlas Ducati Monster motosiklet kazanırken, bir kişi Salcano XRS022 105 bisikletin sahibi olacak. Yine fuarda yapılacak çekilişle bir kişiye Aslı Bisiklet’ten Sedona bisiklet ve Budaklı Otomotiv’den Forever model üç tekerli motosiklet hediye edilecek. Motosiklet ve bisiklet tutkunlarını dört gün boyunca İstanbul Fuar Merkezi’ne çekecek olan 2012 Eurasia Moto Bike Expo’nun bu yıl da çok renkli geçmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

Yorum yok

  1. Motosiklet sevdadır.

    • ama otomobil daha “büyük” bir sevdadır! Herkes OTOMOBİLİST olamaz 😉

      • Motosiklet unutulmaz. Mesela bana çok sorun çıkartan iki yerli otomobilimi hatırlamak dahi istemiyorum. Ama bana gece 4’te buji değiştirten motosikletimi hiç unutmam. Motosiklet candır :):):)

%d blogcu bunu beğendi: