Ana Sayfa / HABER / Ford Otosan’dan çalışanlarına “Altın İz Hizmet Ödülü”

Ford Otosan’dan çalışanlarına “Altın İz Hizmet Ödülü”

Ford Otosan’dan “Altın İz Hizmet Ödülü”

Çalışanların bağlığı konusuna ayrı bir önem veren Ford Otosan, başarılarının temelinde de çalışanların bağlılığı olduğuna inanıyor.  Koç Topluluğu şirketler grubunda bu bağlılığı “altın izler” ödülü ile ödüllendirdi.  10, 20, 25, 30 ve 35. yılını tamamlayan 1.000 başarılı çalışana “Ford Otosan Altın İz Hizmet Ödülleri” Ford Otosan üst düzey yöneticileri, müdürleri ve Türk Metal Sendikası temsilcilerinin de katıldığı törenle verildi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ise sözleri, eylemleri ve emekleriyle Ford Otosan’ı geçmişten geleceğe taşıyanların, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, “Ford Otosan olarak, otomotiv sektöründe mükemmel üretimden ihracat liderliğine global mühendislik faaliyetlerinden imalatçılarımızla geliştirdiğimiz ekonomiye varan geniş bir çerçevede ülkemize değer katarken, 10.000’e yakın çalışanımız ile sektörde istihdamda da öncü rol oynuyoruz. Bugün Türkiye’nin Ticari Gücü ve öncü sanayi kuruluşu olmamızda rol oynayan tüm emektarlarımızın katkısıyla sektörde birçok ilke imza attık ve altın izler bıraktık. Bu şehrin, bu ülkenin ve dünyanın yollarında bırakılan altın izler unutulmadı ve unutulmayacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: