Ana Sayfa / HABER / Kış gelmeden önleminizi alın -1

Kış gelmeden önleminizi alın -1

PO_Antifriz Petrol Ofisi, yaklaşan kış aylarına karşı sürücüleri şimdiden uyarıyor. Dondurucu soğuklar gelmeden araçların antifriz kontrollerinin yapılması gerektiğini hatırlatan Petrol Ofisi Madeni Yağlar yetkilileri, tüm araçlar için Petrol Ofisi Antifriz serisi kullanımını öneriyor.

Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi’nin uzman Ar-Ge mühendisleri tarafından her türlü hava ve yol koşulu dikkate alınarak geliştirilen Petrol Ofisi Antifriz serisi, araçları yaklaşan kış aylarına hazırlarken araç motorlarını koruma altına alıyor.

Kış lastiği kadar önem taşıyan antifriz kullanımının aksatılmaması gerektiğini hatırlatan Petrol Ofisi Madeni Yağlar yetkilileri, antifrizin radyatör soğutma suyunun donma ve ısınma derecesini düzenlediğini ve bu nedenle 4 mevsim kullanılması gerektiğine dikkat çekiyor. Yetkililer ayrıca antifrizin sadece suyun donmasını önlemediğini aynı zamanda metal ve alaşımların paslanma ve aşınmaya karşı da koruduğunu, bu nedenle sürücülerin antifriz değişim ve kontrollerini aksatmaması gerektiğini belirtiyor.

Araçlarının kış bakımlarını yapacak olan sürücüler, motorun ilk günkü verimi ile çalışmasını sağlayan Petrol Ofisi Antifriz serisine, tüm maxima yağ değişim merkezleri’nden, Petrol Ofisi istasyonları’ndan ve yetkili satış noktalarından ulaşabilirler.

.

OMV Petrol Ofisi A.Ş. hakkında

2014 yılında 33 milyar TL satış geliri elde eden OMV Petrol Ofisi, Türkiye’nin en büyük ikinci özel sektör şirketi konumundadır. OMV Petrol Ofisi, 2.000’i aşkın akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 11 akaryakıt, 3 LPG dolum terminali, 19 havaalanı ikmal ünitesi ve yaklaşık 1,17 milyon metreküpü aşan depolama kapasitesiyle Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketidir.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: