Ana Sayfa / HABER / Mercedes’den özel bir yıldız: SLS GT3

Mercedes’den özel bir yıldız: SLS GT3

 Mercedes-AMG’nin sınırlı sayıda ürettiği spor/ yarış otomobilleri 45.yaşını SLS GT3 ile kutluyor. Yeni SLS GT3, uçmak için açtığı kapılarıyla yeni sahiplerini kucaklamaya hazırlanıyor.

Otomobil koleksiyonerlerini  hedef alan Mercedes-AMG SLS GT3, 45. yıl özel serisi, en sonunda ayrıcalıklarını ve göz kamaştırıcı çizgilerini ortaya serdi.

Özel seri SLS, 6.3 litre, V8 motor ve bir çok güzel detayla işlenmiş adeta. Bu otomobil kullanıcısını DTM Pilotu olmaya kışkırtıyor. 45. yıl özel serisini ayrıcalıklı kılan, otomobilin içinde ve dışında gerçekleştirilmiş olan ileri seviye modifikasyonlar.  Otomobilin yeni tasarlanmış  Magno Grafit Mat boyası ve AMG hafif alaşım jantları uyum içinde.

 Martı kanat kapılarda özel 45. yıl logoları bulunan SLS GT3’de mat boyanın altındaki karbon-fiber gövde otomobilin kusursuz görüntüsüne eşlik ediyor. Bu otomobilde her şey özel, her şey ayrıcalıklı.

SLS GT3’ün Almanya satış fiyatı 446.250 Euro olarak duyuruldu. Otomobilin fiyatı aslında her şeyi özetler gibi.

SLS AMG GT3, katıldığı 2012 Dubai 24 Saat Yarışı ve FIA GT 3 Avrupa Şampiyonası gibi yarışlarda zafere ulaşmış bir otomobil. SLS AMG GT3 zaten yarışlarda kullanılan tüm güvenlik ekipmanlarını yollarda da kuşanmış durumda. Otomobilin geliştirilmesi sürecinde eski bir DTM Şampiyonu olan Bernd Schnider, AMG Sürüş Akademisi ve Marka Sorumlusu olarak görev almış.

Ali Burçin Titizel

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: