Ana Sayfa / HABER / Mini’nin Yürüyen Adamı

Mini’nin Yürüyen Adamı

 BMW markası altında yeniden doğuş yaşayan Mini Cooper, peşi sıra piyasaya sürdüğü modellerine Mart 2013’te Avrupaki showroomlarında olacak yeni modeli Paceman’i de ekliyor. Aslında herkes farkındaki Mini artık minik değil ve yürümüyor, koşuyor.

Ben eski kafalı birisi olarak dış dizaynı ve güvenlik donanımını atlayarak; gelen basın bülteninde motor yelpazesine göz atıyorum. Countryman’in üç kapılısı olarak görebileceğimiz Paceman, 2 benzinli ve 2 dizel motor seçeneği sunuyor. AWD’li modellere de ulaşmak olası. Araç üç harfli bol kısaltmalı özelliklerin hepsini sunuyor neredeyse.

 Çizgiler yine göze hoş gelen bir ışıltı sunuyor her bakışta. Ama bu aracın arka kısmı ve tavanın spoliere doğru alçalarak gelen hoş kesimi çok daha çekici duruyor. İçeride klasik Mini çizgilerinde değişen tek şey elektrikli cam kontrollerinin değişen yeri. Sürücü ve yolcu koltukları her açıya hakim konumlandırılmış.

Basın bülteninden sıyrılıp daha geniş fikir edinmek için önümüzdeki Paris otomobil fuarını beklemek gerekiyor. Tabii test sürüşü için biraz daha sabredeceğiz.

Mini emin adımlarla yürüyüşüne devam ediyor…

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: