Ana Sayfa / HABER / Peugeot 301 yenilendi

Peugeot 301 yenilendi

Geçirdiği kapsamlı facelift operasyonu sonrasında gençleşen, kompakt sedan pazarının başarılı oyuncusu 301 ülkemizde satışa sunuldu.


Lanse edildiği 2012 yılından bu yana 360.000 adet satılan Peugeot 301, sürücü ve beraberindeki yolcular için ferah bir yaşam alanı sunarken beş kişilik ailenin ihtiyacı olan yükleme alanını 506 litre hacimli bagajıyla karşılıyor.


Yeni 301, güncel Peugeot modelleriyle aynı tasarım çizgisine sahip; Dik konumlu radyatör ızgarası, gövde ile aynı düzeyde bulunan farlar ve markanın imzası niteliğinde olan LED gündüz farları.


Teknolojik gelişim iç mekanda da devam ediyor. 7″ büyüklüğündeki dokunmatik ekran söz konusu teknolojik değişimin en önemli yansımalarından biri. Kapasitif teknolojisi sayesinde hassas ve hızlı çalışan ünite geri görüş kamerasının görüntüsü kadar 3D TomTom navigasyon sisteminin haritasını da gösteriyor. Android Auto, Apple Carplay destekli “Mirror Screen” özelliği sayesinde akıllı telefon uygulamalarını da kullanabilme imkanı sunan dokunmatik ekran bu sınıftaki nadir özelliklerden biri olarak öne çıkıyor.


Peugeot, yeni 301’de dünya çapında 1 milyon adedin üzerinde modelinde kullanılan 3 silindirli PureTech motoru kullanmaya devam ediyor. 92 HP gücündeki 1.6L HDi dizel motor ise sürüş konforuyla yakıt ekonomisini aynı potada eritiyor.


İspanya’daki Vigo fabrikasında üretilen yeni Peugeot 301, 58.900 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

 

 

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: