Ana Sayfa / HABER / Porsche’nin amatör motorsporcusu: Porsche Cayman GT4 Clubsport

Porsche’nin amatör motorsporcusu: Porsche Cayman GT4 Clubsport

2016-Porsche-GT4-Clubsport-capraz Porsche Motorsport’un, Porsche Cayman GT4 modelini temel alarak geliştirdiği Cayman GT4 Clubsport, Los Angeles Motor Show’da tanıtıldı.

Yasal olarak yolda kullanıma uygun olmayan Cayman GT4 Clubsport, Porsche markası ile motorsporları giriş yapmak isteyen müüşterileri hedefliyor. 3,8 litrelik ortada konumlandırılmış boxer motorla donatılan Cayman GT4 Clubsport 385 HP güce sahip. Yol versiyonunda olduğu gibi Cayman GT4 Clubsport’un da DSG şanzımanı direksiyonun arkasında bulunan kollarla kumanda edilebiliyor. Mekanik arka diferansiyel kilidi bulunan Clubsport’un hafif süspansiyon kollu ön aksı, 911 GT3 Cup’tan alınmış.

Siparişleri Weissach’taki Porsche Motorsport’dan verilebilen Yeni Cayman GT4 Clubsport’un, 2016’da, Nürburgring VLN Şampiyonası, SRO GT4 serisi, ABD Pirelli GT3 Cup Trophy, Kanada Ultra 94 GT3 Cup Challenge ve Porsche Club of America tarafından gerçekleştirilen kulüp yarışlarının yanı sıra diğer dünya çapında kulüp seviyesindeki karşılaşmalar için homologasyonu planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: