Ana Sayfa / HABER / Qashqai suratlı yeni Nissan Micra (2014)

Qashqai suratlı yeni Nissan Micra (2014)

yeni-new-2014-nissan-micra-red4

 

 

 

 

Nissan piyasaya sunulduğundan bu yana yaklaşık 6 milyon adet satış gerçekleştiren küçük Micra modeline gençlik aşısı yaptı. Çok değil daha 3 yıl önce tanıtılmıştı. Yerini aldığı modele göre daha soğuk bakışlıydı ama zamanla gözümüz alışmıştı.

yeni-new-2014-nissan-micra-red3Nede olsa o bir dünya otomobiliydi. Farklı ülkelerdeki 4 tesiste üretilip 56 farlı ülkeye satılıyordu ki Nissan’dan gelen bir basın açıklamasıyla bir anda demode oldu. Kasası değişmeden kapsamlı bir değişime uğramıştı Micra. Ön, arka tamponları, ızgarası ve kaputu ile dışarıdan, yepyeni orta konsolu ile de içeriden yenilenmişti. Dışarıdaki yeni parçalar onu abisi Qashqai’ye benzetmiş. İçeride de USB girişli, büyük ekranlı dokunmatik navigasyon ve yeni hava çıkışlarıyla payına düşeni almış. Ancak yenilenme hareketi bukadarla sınırlı kalmamış! Yepyeni direk enjeksiyonlu – kompresörlü (DIG-S) benzinli motor ve CVT şanzıman, anahtarsız giriş ve motor çalıştırma sistemiyle park yardımcı sistemi Nissan Micra’daki yenilenmenin diğer sonuçları.

yeni-new-2014-nissan-micra-red2

Makyaj sonrasında daha güçlü, daha iddialı ve dinamik bir görünüm kazanan yeni Nissan Micra Avrupada Eylül ayında piyasaya çıkacakmış.

 

 

 

 

.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: