Ana Sayfa / HABER / Renault’dan yeni Koleos

Renault’dan yeni Koleos

Renault Koleos-blue-2017-001Renault, ürün gamının son üyesi yeni Koleos modelinin örtüsünü bugün açılan 2016 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda kaldırdı. Yeni Renault Koleos, bir D-segment SUV aracından beklenen her şeyi sunuyor.
231 mm’lik zemin yüksekliği sayesinde her türlü arazide sürüş kabiliyeti, güncellenmiş dört tekerlekten çekiş teknolojisi, segmentinin en iyisi durumundaki teknoloji ve tasarıma sahip koltuklarla donatılmış rafine, konforlu iç mekan, R-Link2 multimedya ekranı gibi Renault’nun diğer modellerinde sunulan ekipmanlar ve 289mm’lik arka koltuk diz mesafesi ile birlikte sınıfının lideri olan iç mekan ve Renault’nun bilindik bilgi ve birikimini de bünyesinde barındırıyor:
Yeni Renault Koleos, S.U.V. araçlarla özdeşleşmiş sağlamlık özelliğinin yanı sıra üst segment otomobillerde görmeye alıştığımız zarafeti ve özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Talisman’dan esinlenen tasarımı ile yeni Koleos, Renault’nun crossover (Espace), D Sedan modeli (Talisman) ve station wagon versiyonundan (Talisman Estate) oluşan lüks sınıfı serisini tamamlıyor.
Global pazarlardaki müşterilerin taleplerine uygun olarak her ayrıntısı üzerinde incelikle düşünülen yeni Renault Koleos ülkemizde bu yılın Ekim ayından itibaren satışa sunulacak.

Yeni Renault Koleos’un tüm fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: