Ana Sayfa / HABER / Suzuki Kidzmondo’da

Suzuki Kidzmondo’da

Suzuki Türkiye, çocukların araç kullanımını en eğlenceli ve güvenli şekilde öğrenmesini sağlayan araba sürüş ünitesini Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da açtı.

Suzuki-Kidzmondo-start Gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan ve yaklaşık 40 farklı meslek grubuna özel ünitenin yer aldığı 4000 m2 büyüklükteki KidzMondo’da, çocuklar artık Suzuki sürüş ünitesinde araç kullanımı ile ilgili pek çok hayati bilgiyi eğlenerek öğrenecek.
Günlük hayatta gördükleri gerçek markalar ve şirketler için çalışan ya da o markalardan hizmet alan çocuklar, KidzMondo’daki Suzuki sürüş ünitesine girmeden önce bir eğitimden geçerek Kidzmondo Sürücü Sertifikası’nı almaya hak kazanıyorlar. Suzuki-KidzmondoSertifikalarını almalarının ardından ise yine eğitmenlerinin eşliğinde güvenli araç sürmenin keyfini yaşayan çocuklar, emniyetli sürüşün ne demek olduğunu yaşayarak öğreniyorlar. Sürüşlerini tamamlayan çocuklar Suzukids boyama kitabının yanı sıra Suzuki Güvenli Sürüş Sertifikası almaya da hak kazanıyorlar.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: