Ana Sayfa / HABER / Toyota Corolla yenilendi

Toyota Corolla yenilendi

Toyota-Turkiye-CEO-Ali-Haydar-Bozkurt-yeni-2017-Corolla- Üretilmeye başlamasının üzerinden 50 yıl geçen Toyota’nın efsane modeli Corolla yenilendi. Dünyada tüm zamanların en çok tercih edilen otomobili olan Corolla, şimdi daha prestijli bir görünüme kavuştu. Yeni Corolla Haziran ayının son haftasında satışa sunulacak.
Toyota ürün gamının en popüler aracı olmayı sürdüren Corolla şimdi 50. yılını kutluyor. 1966 yılından bu yana 150 ülkede 44 milyondan daha fazla satış adedine ulaşan Corolla, Toyota’nın toplam global satışlarında da hatırı sayılır bir orana (%20) sahip.
Kaliteyi daha fazla ön plana taşıyan Yeni Corolla, D segment araç görünümünü, sunduğu daha geniş ön alt ızgara, yeni tampon tasarımı ve yenilenmiş bagaj üstü krom detayı ile kuvvetlendirdi. Dış tasarımında kullanılan LED farlar, LED ışık çizgisi, LED arka stop lambaları ve karartılmış arka ve arka yan camlar ile kapı kollarındaki yeni krom detaylar yenilenen Corolla’nın kalite vurgusunu güçlendiriyor.
Yeni Corolla’nın tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, 2013 yılında 11’inci neslini piyasaya sundukları Corolla’nın şimdi çok daha prestijli bir otomobil haline geldiğini belirterek “50 yıl önce otomotiv dünyasına merhaba diye Corolla, bugün artık bir efsane. Hiçbir otomobil modeli Corolla’nın yakaladığı başarıya ulaşamadı. Türkiye’de de Yeni Corolla yükselen hedeflerimize ulaşmada anahtar rol oynayacaktır. 2016 yılında toplam 35 bin Corolla satışı hedefliyoruz ” dedi.

 

.

 

yeni-2017-Corolla-dinamik-arka yeni-2017-Corolla-dinamik-sedan yeni-2017-Corolla-interior yeni-2017-Corolla-dinamik

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da Le Mans Rüzgarı

24 saatte gerçek boyutlarında bir yarış aracı yapmak mümkün mü? LEGO yapım parçalarıyla mümkün! Yarış

%d blogcu bunu beğendi: