Ana Sayfa / HABER / Trafik Hayattır jingle yarışması

Trafik Hayattır jingle yarışması

Trafik Hayattır, 2017’de tüm Türkiye genelinde radyolarda yayınlanacak jingle’ını gençlerden gelecek önerilerle hazırlıyor.

www.otomobilist.net
Trafik Hayattır Jingle Yarışması’nda birinci seçilecek eser, jingle konusunda Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından Nil Karaibrahimgil tarafından seslendirilecek.
Başvurular 17 Şubat 2017 tarihine kadar www.trafikhayattir.com internet sitesinden yapılabilecek.
Doğuş Otomotiv’in kurumsal sosyal sorumluluk platformu Trafik Hayattır, ister yorumcu, ister dinleyici olsun müzik ile ilgilenen tüm gençleri, trafik konusunda farkındalık sahibi olurken aynı zamanda da unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediyor.
Trafik Hayattır’ın 2017 yılında Türkiye genelinde yerel ve ulusal radyolarda yayınlanması planlanan yeni jingle’ı gençlerden gelecek eserler arasından seçilerek oluşturulacak. Trafik Hayattır Jingle Yarışması’na gelecek bestelerden, jüri tarafından yapılacak değerlendirmede, birinci seçilecek jingle önerisi Türkiye’nin ünlü şarkıcılardan Nil Karaibrahimgil tarafından kazanan ile birlikte düzenlenecek ve seslendirilecek.

Basit bir kayıt yeterli
Trafik Hayattır Jingle Yarışması’na başvurmak için katılımcıların trafik güvenliği ile ilgili mesajlarını taşıyan eserlerini en az 1 enstrüman kullanarak kayıt etmeleri ve internet sitesine yüklemeleri gerekiyor. En fazla 120 saniye uzunluğundaki eserin herhangi bir markanın jingle’ına veya herhangi bir esere benzemeyip, özgün olmasına ve daha önce yayınlanmamış olmasına da dikkat edilmesi gerekiyor.

İlk 10’a Jüri Sunumu
Ön değerlendirme sonucu belirlenecek 10 eserin sahipleri, jüriye jingle’larını sunmak için İstanbul’a davet edilecek. Aralarında Milliyet Köşe Yazarı Mehmet Tez, Jinglehouse müzik prodüksiyon firması sahibi ve prodüktör Ömer Ahunbay, Doğuş Otomotiv Kurumsal iletişim Direktörü Koray Bebekoğlu ve sanatçı Nil Karaibrahimgil’in de olduğu jüri üyelerine sunum yapacak olan yarışmacılar arasından birinci seçilen kişi eserini Nil Karaibrahimgil ile birlikte stüdyoya girerek profesyonel şekilde düzenleme ve kayıt etme imkanı bulacak. Yarışmanın birincilik ödülü sahibi, profesyonel bir müzik prodüksiyonuna katılma, konunun uzmanlarından fikir alma ve deneyimleme fırsatı da yakalayacak.

Katılımcılar yarışma ile ilgili tüm bilgilere ve yarışma koşullarına www.trafikhayattir.com sitesinden ulaşabilecek.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: