Ana Sayfa / HABER / TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLEN PICK- UP’I; NAVARA

TÜRKİYE’NİN EN BEĞENİLEN PICK- UP’I; NAVARA

 

navara2.jpg

Hürriyet Otoyaşam Gazetesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, “Türkiye’nin en beğenilen otomobilleri yarışması” “Otobil”de, pick-up kategorisinde; Nissan Navara Türkiye’nin en beğenilen Pick-up’ı seçildi.

 

Otomobilseverlerin oylarıyla ve jüri üyeleri tarafından test edilerek seçilen Navara; segmentine getirdiği benzersiz konfor standartları ile en beğenilen pick-up olduğunu bir kez daha ispatladı.
Navara’da; sunroof, deri koltuk, ısıtmalı ve elektrik kumandalı ön koltuklar, çift bölgeli otomatik klima, yağmur sensörü, otomatik far gibi üst sınıf arazi araçlarındaki özellikler sunuluyor. Pick-up’ların gücüyle SUV’lerin konforunu birleştirerek hem ticari, hem de hobi aracı olarak konumlanan Navara, 171 HP gücü ve 403 Nm torkuyla sınıfının en güçlü motoruna sahip bulunuyor.
Nissan 2006 yılında, 1264 adet Pick-up ve 2042 adet Navara satışı gerçekleştirerek, toplamda 3306 adetlik satış ve %21’lik pazar payı ile daha önceki yıllarda olduğu gibi pick-up sınıfında pazar lideri oldu.
Nissan Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu; “Otobilde en beğenilen Pick-up seçilerek pazardaki liderliğimizi taçlandırmış olduk. Navara’yı tercih eden müşterilerimize ve Otobil’de oy verenlere teşekkür ederiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: