Ana Sayfa / HABER / Yeni Nesil Pajero Türkiye’de

Yeni Nesil Pajero Türkiye’de

Mitsubishi Pajero

Dakar Rallisi’nin efsanevi şampiyonu Mitsubishi Pajero’nun yeni modeli Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni nesil Pajero, çağdaş tasarımı ve şaşırtıcı donanım özelliklerinin yanı sıra geliştirilmiş teknik özellikleri ile bildiklerinizi unutturacak. Mitsubishi Motors’un 4×4 segmentindeki güçlü temsilcisi Yeni Nesil Pajero Türkiye pazarına sunuldu. Dünyanın en zorlu ve en ünlü off-road rallisi Paris – Dakar’ın efsanevi lideri Yeni Nesil Pajero, hem şehirde hem de arazide gerçek bir off-road aracı kullanmak isteyenler ile buluşuyor. Yeni Nesil Pajero, kusursuz mühendislik ve tasarımının sağladığı üstün performans ve sağlamlığıyla 12 şampiyonluk elde ettiği Dakar Rallisi’ne olduğu gibi Türkiye 4×4 pazarına da damgasını vuracak. Temsa Satış ve Pazarlama Direktörü Yusuf Soner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mitsubishi, macera, özgürlük ve performans arayan tüketiciler için 4×4 segmentindeki araçlarını sürekli geliştiriyor. Bu segmentteki güçlü temsilcimiz Pajero’nun yeni modelini Türk tüketicisiyle tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni Nesil Pajero ile 4×4 pazarındaki gücümüzü artırmayı hedefliyoruz.”

Yeni Nesil Pajero: Dakar Fatihi
Son 7 yıl üst üste, toplamda 12 kez Dakar Şampiyonu olan Pajero’nun en önemli özelliği, üstün arazi yetenekleri. Super Select 4 çeker sistemine ek olarak, mükemmel yaklaşma, karın ve uzaklaşma açılarına sahip olan Yeni Nesil Pajero, 70 cm derinlikteki suyun içinden geçebiliyor. Bir önceki modeline ek olarak kilitlenebilir arka diferansiyel özelliği de bulunan Yeni Pajero’nun monokok gövde yapısı ve tam bağımsız süspansiyon sistemine sahip olması aracı rakiplerine göre çok daha dayanıklı ve kontrollü yapıyor.

Yeni Nesil Pajero: Çağdaş ve şık
Bir önceki Pajero’nun off-road kabiliyetinden taviz vermeden geliştirilen Yeni Nesil Pajero, bu üstün yeteniğini yansıtan sert ve köşeli dış tasarımıyla göze çarpıyor. İç tasarımında ise şıklık ve kalitenin ön planda olduğu Yeni Nesil Pajero, yüksek malzeme kalitesiyle kullanıcılara lüks araç konforu yaşatıyor. Güvenlik ve konfor göz önüne alınarak yapılan etkileyici iç aydınlatması da dikkat çekici.

Yeni Nesil Pajero, off-road performansı ve tasarımının yanı sıra yüksek donanım özellikleriyle de göz dolduruyor. Amerika’nın bir numaralı müzik sistemi üreticisi Rockford Acoustic Design tarafından Pajero için özel olarak tasarlanan üst seviye müzik sistemi aracın standart donanımı içinde bulunuyor. 860 W gücünde, biri subwoofer toplam 12 hoparlörlü bu sistem adeta bir konser salonundaki kadar canlı ve kaliteli ses sunuyor. Sistem; radyo ve MP3 destekli 6CD değiştirici özelliklerini içinde barındırıyor.

Yeni Nesil Pajero’da 18” hafif alaşım jantlar, Xenon farlar, elektrikli sunroof, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, hız sabitleme sistemi (Cruise Control), yol bilgisayarı, altimetre, barometre ve pusuladan oluşan multimetre, sıkışma önleyicili ön ve arka elektrikli camlar, deri döşeme, elektrik ayarlı ve ısıtmalı ön koltuklar, önde otomatik, arkada manuel klima gibi donanım özellikleri standart olarak sunuluyor. Hide & Seat koltuk katlama sistemi ile yolcu kapasitesi birkaç saniye içinde 7 kişiye çıkarılabiliyor.

Yeni Nesil Pajero; EBDli ABS, Motor freni destek kontrol sistemi (EBAC), Aktif denge ve çekiş kontrol sistemleri (ASTC); ön, yan ve perde hava yastıkları, arka park sensörü, çocuk kilidi ve emniyet kemeri ikaz sesi gibi özellikleriyle güvenliği en üst düzeyde tutuyor. Yeni Pajero, 170 HP güç ve 373 Nm torka sahip 3.2L hacmindeki sessiz, güçlü ve ekonomik Common Rail DI-D motoru ve 5 ileri otomatik şanzımanı ile de müşteri beklentilerinin üzerine çıkıyor. Gelişmiş Invecs-II şanzıman, spor modu sayesinde manuel kullanıma da olanak tanıyor.

Yeni Mitsubishi Pajero 73.500 € + 2.704 YTL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla Temsa Yetkili Satıcılarında tutkunlarını bekliyor.

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: