Ana Sayfa / HABER / Yeni Ssangyong Rexton

Yeni Ssangyong Rexton

SsangYong, geçtiğimiz yıl Paris Motor Show’da sergilediği LIV-2 isimli konseptle ipucunu verdiği “Y400” projesinin tamamladı. Ve karşınızda yeni SsangYong Rexton.

SsangYong, yeni neslin Rexton’la D (ve bazen E) segmentli SUV’larla rekabet ederken, Tivoli’in piyasaya sunulmayasıyla başlayan marka kimliğinin yenilenmesine de devam ettiği mesajını veriyor.
4,85m uzunluğa, 1,92m genişliğe, 1,8m yüksekliğe ve 2,865m’lik bir dingil mesafesine sahip yeni SsangYong Rexton, yeni nesil benzin ve dizel motorlarla donatılmış.


Kabiniçinde oldukça lüks döşenmiş SsangYong Rexton, HD 9,2″ ekranıyla 360 derece kameraları ve telefonunuzun ekrana yansıtabilen (apple car play/android auto) özelliklerle donatılmış.
Dünya üzerinde bir ilk olan 1.5Gpa giga-çelik kullanılarak inşaa edilen gövdesi yeni SsangYong Rexton’a eskisine oranla %63 oranında “burulma direnci” sağlamış. Yeni Ssang Rexton, gelecek hafta Seul Motor Show’da ilk kez gözterilecek. 2017 sonunda Kore’de satılmaya başlanacak olan Rexton, 2018’in ilk çeyreğinde uluslararası pazarda tüketiciyle buluşacak.

 

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: