Ana Sayfa / HABER / Yenilenen Subaru BRZ Türkiye’de

Yenilenen Subaru BRZ Türkiye’de

Subaru’nun kapsamlı makyaj geçiren 2+2 kişilik coupé modeli BRZ, ülkemizde satışta.

2017 SUBARU BRZ coupe sürüş
Dış görünümünde kapsamlı değişiklikler yapılan Subaru BRZ’nin aktarma organları, süspansiyon sistemi, fren donanımı ve egzoz sistemi yenilenmiş. Track modu ile sportif sürüş keyfi daha da iyileştirilen Subaru BRZ’de hava yastıklarının sensörleri de geliştirilerek güvenlik standartları artırılmış.

2017 SUBARU BRZ konsol
İç mekan ve kokpit malzeme kalitesi de yükseltilmiş olan BRZ, 6.2 inçlik Starlink ekranının yanı sıra tasarımı yenilenen direksiyon simidi ve gösterge tablosuyla da dikkat çekiyor. İç mekanda kullanılmaya başlanan kırmızı deri kaplı detaylarla da otomobilin içindeki “kalite” hissinin arttırılması amaçlanıyor.

mavi ve gri SUBARU BRZ
Subaru BRZ’de yine Boxer motor kullanımını sürdürülürken, arkadan itişli aktarmasıyla sportif sürüşe imkan sağlıyor. 7000 d/d’de 200 HP maksimum güç üreten 4 silindirli benzinli Boxer motor, 6400-6600 d/d aralığında 205 Nm’lik maksimum tork sağlıyor. 226 km/s maksimum hıza ulaşabilen yeni Subaru BRZ, 7.6 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. Otomobilin ortalama yakıt tüketimi ise 100 km’de 7.8 litre.

2017 SUBARU BRZ viraj
6 ileri manuel ya da 6 kademeli otomatik şanzıman versiyonuyla üretilen Subaru BRZ’nin Premium donanımına sahip manuel şanzımanlısı 171 bin 377 TL, otomatik şanzımanlısı ise 178 bin 745 TL’lik fiyatla satışa sunuldu.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: