Ana Sayfa / HABER / Yılın en iyi filo yöneticisi aranıyor

Yılın en iyi filo yöneticisi aranıyor

Filo Kiralama, çelik motor filo kiralama, Çelik motor kiralama, Celik motor filo kiralamaDünyanın en büyük filo kiralama şirketi LeasePlan ve Ekonomist dergisi, “2011’in En İyi Filo Yöneticisi”ni arıyor. Yarışmaya 25 ve üzeri hafif ticari veya binek araçtan oluşan her şirketin filo yöneticisi başvurabiliyor.

Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri’nde çevre dostu uygulamalar “Doğuş Otomotiv Yeşil Filo Ödülü”, sürücü güvenliği konusundaki en iyi uygulamalar “ BP Filo Güvenliği Ödülü” ve başarılı filo yönetimi stratejileri ise “Leaseplan-Ekonomist Yılın Filo Yöneticisi Ödülü” ile ödüllendirilecek.

Filo yönetiminin şirket performansına ve ülke ekonomisine katkısının önemini bilen dünyanın en büyük filo kiralama şirketi LeasePlan ve iş dünyasının önde gelen dergisi Ekonomist tarafından düzenlenen, aynı zamanda Türkiye’nin lider otomotiv distribütörü Doğuş Otomotiv ile BP’nin de desteklediği “Yılın Filo Yöneticisi 2011 Ödülleri”, Türkiye için bir ilk olacak. Filo kiralamanın, şirketler için önemine dikkat çekmek ve sektör için de bir motivasyon sağlamak adına düzenlenen ödüllere başvurular 1 Aralık-27 Ocak tarihleri arasında www.filoodulleri.com internet sitesinden alınacak.

Üç kategoride ödül verilecek
Ödüllere 25 ve üzeri binek veya hafif ticari araca sahip şirketlerin (özmal veya kiralama yoluyla kullanılan) veya kurumların filo yöneticileri katılabiliyor. Başvuran kişinin iş tanımının “Filo yöneticisi” olması şartı aranmıyor. Çalıştığı şirket veya kurumda filo yönetimi ve stratejisiyle ilgilenen veya bu iş kolunu yöneten kişiler de başvurabiliyor. İnternet sitesinden yapılacak başvurularda, katılımcılardan filoları için geliştirdikleri yaratıcı projelerini veya uygulamaları anlatmaları istenecek. Otomotiv, akaryakıt, lastik ve sigorta sektörünün öncü firmalarının yöneticileri ve medya temsilcilerinden oluşan jüri, başvuruları 3 kategoride değerlendirecek: Güvenlik, verimlilik ve yönetim.

Doğuş Otomotiv yeşil filo ödülü veriyor
Türkiye’de bir ilke imza atarak, otomotiv sektöründe ilk kurumsal sorumluluk raporu yayınlayan Doğuş Otomotiv’in desteklediği “Doğuş Otomotiv Yeşil Filo Ödülü” de çevreye duyarlı, sürdürülebilir filo yönetimi uygulamasına verilecek. Türkiye’nin lider otomotiv şirketi olan Doğuş Otomotiv’in, çevreye duyarlı sürdürülebilirlik vizyonunu, bireye verdiği kıymetin ve kurumsal vatandaşlığının bir ifadesi olan kurumsal sorumluluk raporunun 2011 yılında ikincisi yayınlandı.

BP güvenli filo ödülü veriyor
Filo kiralama sektörüne yeni bir heyecan katacak Yılın Filo Ödülleri’ne, Türkiye’nin en değerli şirketleri de destek veriyor. Güvenli Filo Ödülü, kendi filosu içinde düzenlediği sürekli eğitimler ve yol güvenliği alanındaki uygulamaları ile ülkemizde “yol güvenliği” bilincini geliştirmeye yönelik toplumsal faaliyetlere de öncülük eden BP Türkiye’nin adını taşıyor. Sürücülerin güvenliği için geliştirilen uygulamalar “BP Güvenli Filo Ödülü” kategorisinde yarışacak.

Ödüller Şubat’ta verilecek
Başarılı filo yönetimi stratejileri ve uygulamaları da “Leaseplan-Ekonomist Yılın Filo Yöneticisi Ödülü” kategorisinde yarışacak. Yılın Filo Yöneticisi 2011 Ödülleri Şubat ayı içerisinde yapılacak gala gecesi ile duyurulacak ve aynı gece ödül töreniyle sahiplerine verilecek.

Başvuru Tarihi: 1 Aralık-27 Ocak

Başvuru yeri: www.filoodulleri.com

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: