Ana Sayfa / HABER / 2017 Opel Insignia Grand Sport

2017 Opel Insignia Grand Sport

Opel amiral gemisi Insignia modelini yeniledi. Yeni Opel insignia artık Grand Sport.

Opel 2017 Insignia Grand Sport Bugüne kadar Avrupa’da yaklaşık 900 bin adet satışa ulaşan ve 2009’da Avrupa’da yılın otomobili seçilen birinci nesil Insignia’dan tamamen farklı coupe tarzı hatlara sahip yeni Insignia, selefinden 92 mm daha uzun aks mesafesine sahip.

Opel 2017 Insignia Grand Sport
Yeni Astra’da olduğu gibi, yeni Insignia’nın da geliştirme sürecinde verimlilik ön plana çıkartılmış ve kullanılan hafif materyaller ve geliştirilmiş mühendislik çözümleri sayesinde yeni otomobilin 175 kg daha hafif olması sağlanmış.

Opel 2017 Insignia Grand Sport
Ayrıca, Astra’nın beğeni ile karşılanan “Sürüşe Duyarlı LED Matrix” ön far sistemini daha da geliştiren Opel mühendisleri, yeni Insignia için ikinci nesil “IntelliLux LED Matrix” farları ortaya çıkarmışlar. Direksiyona ufak müdahalelerde bulunan Şerit Takip Sistemi, kritik bilgileri ön cama yansıtan yeni Head-up-Display Sistemi, 360 derece kamerası gibi teknolojiler, AGR sertifikalı premium koltuklar, ön ve arka koltuk ısıtması ve ısıtmalı ön cam gibi konfor özellikleri ile birleşiyor.

Opel 2017 Insignia Grand Sport
Opel’in yeni nesil amiral gemisi daha ilk bakışta “yeni” ismini hak ettiğini kanıtlıyor. Opel Insignia Grand Sport ilk olarak 9 Mart 2017’de Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda sergilenecek.

Opel Insignia Grand Sport Foto Galeri:

Opel Insignia Grand Sport Foto Galeri

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: