Ana Sayfa / HABER / Alfa Romeo Giulia satışa sunuldu

Alfa Romeo Giulia satışa sunuldu

Alfa Romeo’nun uzun bir aradan sonra D segmentine dönüş yaptığı modeli Giulia, ülkemizde de satışa sunuldu.


Giulia, agresif tasarımı, güçlü motorları, eşit ağırlık dağılımıyla ön plana çıkıyor. Global lansmanından bugüne birçok ödülün sahibi olan Alfa Romeo Giulia, Türkiye’de 3 farklı motor ve donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor.
Alfa Romeo Giulia, lüks sportif sedan pazarında sınıfında sunduğu performans değerleriyle öne çıkarken, Euro NCAPten aldığı % 98’lik yetişkin yolcu koruma notuyla de güvenlikten ön vermiyor.

Türkiye Pazarına 2.0 litre 200 HP arkadan itişli, 2.0 litre 280 HP dört tekerden çekişli ve 2.9 litre 510 HP arkadan itişli kombinasyona sahip 3 farklı motor seçeneğiyle giriş yapan Giulia’nın tüm motor seçenekleri, otomatik şanzımanla donatılmış.

Giulia’nın ülkemizdeki giriş versiyonunu temsil eden “Super” donanımlı model, sadece 2.0 litre silindir hacimli 200 HP’lik güç üreten motor ve 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla kombine ediliyor. 0-100 km/s hızlanmasını 6.6 sn’de tamamlayan Alfa Romeo Giulia Super, 235 km/s’lik son hıza ulaşabiliyor. Alfa DNA sistemi, 18 inç hafif alaşım jantlar, 6 havayastığı, Şerit Değiştirme İkaz Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, geri görüş kamerası, direksiyon üstünde motor çalıştırma düğmesi ve deri/kumaş kombinasyonlu koltuklar aracın zengin donanım listesinde ön plana çıkan ekipmanlar arasında yer alıyor.

Alfa Romeo Giulia ülkemizdeki diğer bir seçeneği Veloce modeliyse, 5250 d/d’da 280 HP güç ve 2250 d/d’da maksimum 400 Nm tork üreten tamamen alüminyumdan yapılmış 4 silindirli 2 litrelik benzinli yeni bir motora sahip. MultiAir elektro-hidrolik valf aktivasyon sistemine sahip olan bu yeni motor, tüm hız koşullarında yüksek verimli tüketim düzeylerine olanak sağlıyor. Bununla birlikte, komutları hızlandırmak için tasarlanmış özel bir Turbo sistemi ve 200 bar yüksek basınç sistemini içeren doğrudan enjeksiyonlu bir yapıya sahip. 8 vitesli otomatik şanzımanla donatılan Alfa Romeo Giulia Veloce, 240 km/s’lik son hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını 5.2 saniyede tamamlıyor. Giulia Veloce, aracın çekişi ve en üst düzey performans, verimlilik ve güvenlik seviyeleri garanti etmek için tasarlanmış Q4 teknolojisine sahip yepyeni bir dört tekerlekten çekiş sistemi sunmasıyla da farklılaşıyor.

Giulia’nın en güçlü versiyonunu Quadrifoglio oluşturuyor. Ön-arka eşit ağırlık dengesi ve arkadan itiş sistemi Quadrifoglio’nun en önemli özelliklerini oluşturuyor.

 

Mühendislerin Ferrari altyapısıyla düzenlediği altı silindirli turbo benzinli motora sahip Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, 510 HP’lik güce sahip. 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.9 sn’de tamamlayan ve 307 km/s’lik son hıza erişebilen Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio’nun motoru, elektronik olarak kontrol edilen silindir kapatma sistemine sahip olmasıyla aynı zamanda yakıt tasarrufu ve düşük emisyon seviyesi (189 g/km CO2) sunabiliyor.

Alfa Romeo Giulia Türkiye Satış fiyatı:*

Alfa Romeo Giulia – Süper (2.0 lt) 200 HP otomatik şanzıman: 320.000 TL
Alfa Romeo Giulia -Veloce (2.0 lt) 280 HP otomatik şanzıman: 380.000 TL
Alfa Romeo Giulia – Quadrifoglio (2.9 lt) 510 HP otomatik şanzıman: 780.000 TL

*Şubat 2017 tarihli

Baglant:

Alfa Romeo Giulia foto galeri

 

Galeri:

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: