Ana Sayfa / HABER / Audi’den sürüş eğitimi

Audi’den sürüş eğitimi

Doğuş Otomotiv-Audi’nin müşterilerine yönelik olarak düzenlediği Profesyonel Sürüş Teknikleri Eğitim programı Driving Experience, bu yıl da İstanbul Park’ta Audi kullanıcılarını ağırladı.

Audi AG Driving Experience departmanı tarafından görevlendirilen ralli ve pist yarışları tecrübelerine sahip Audi pilotlarının görev aldığı organizasyonda; katılımcılar önce Audi modellerinin öne çıkan teknolojik özellikleri ve quattro teknolojisi ile ilgili olarak teorik bir eğitim aldılar. Daha sonra katılımcılar özel olarak hazırlanan istasyonlarda yüksek hızda ani fren teknikleri, hızlı şerit değiştirme yöntemleri ve slalom eğitimleri olmak üzere 3 ana başlıktaki pratik eğitimlere katıldılar.

Audi’nin performans modelleri

Audi-driving-experience-01İstanbul Park’ta düzenlenen etkinlikte katılımcılar, Audi’nin performans modelleri olan RS5 ve R8’i de kullanma fırsatı elde ettiler. 450 hp güç çıkışına ve 4.2 litrelik V8 motora sahip RS5 ile yine bir süperspor otomobil olan 525 hp gücündeki 5.2 litrelik V10 motora sahip R8 R tronic’ler, etkinliğin en ilgi çekici bölümünü oluşturdu. Azami hızı 316 km/sa, 0-100 km/sa 3.9 sn. olan R8’ler en etkileyici parkurlardan birini oluşturdu.

Organizasyonda, geçen yıl olduğu gibi Pirelli lastikleri kullanıldı. Formula 1’in resmi lastik tedarikçisi olarak performans lastiğindeki başarısını bir kez daha gözler önüne serecek olan Pirelli, P Zero lastikleriyle konfor, yol tutuş ve performansın birlikteliğini Audi kullanıcılarına test ettirdi.

Performansın öne çıktığı etkinlikte bir diğer destekçi de madeni yağ sektörünün lideri Castrol oldu; motorsporlarındaki başarısıyla performans konusundaki uzmanlığını kanıtlayan Castrol, Doğuş Otomotiv’le işbirliğine devam ediyor.

Basın Bülteninden derlenmiştir.

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: