Ana Sayfa / HABER / DACIA AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU
3000 Dacia’lı Dacia pikniğinde buluştu. Yaklaşık 700 Dacia modeli bu organizasyon için yollara çıktı. Dacia Yetkili satıcılarında Eylül sonu başlatılan ve yıl sonuna kadar devam edecek olan “Duster dene Duster kazan” kampanyası çerçevesinde 370 kişi hem Duster denemek hem de Duster kazanmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

DACIA AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

İstanbul’da yaşayan Dacia sahipleri Sarıyer Event Garden’da Türkiye’de ilk defa organize edilen büyük Dacia pikniğinde buluştu. Dacia sahiplerinin teker teker aranarak davet edildiği pikniğe 3000 Dacia sahibi aileleriyle birlikte katılarak onlar için hazırlanmış olan şişme oyunlar, turnuvalar, animasyon ve etkinliklerde tüm gün eğlendi. Turnuvalara katılan ve kazanan Dacia sahiplerine bir sonraki bakımları hediye edildi. Bunun yanı sıra pikniğe katılan her Dacia sahibine de bir sonraki servis girişlerinde %15 indirim hediye verildi.

İstanbul’un her yerinden etkinlik için yola çıkan yaklaşık 700 Dacia modeli büyük bir Dacia parkı oluşturarak Dacia ailesinin büyüklüğünü gösterdi.

Pikniğe katılan 370 Dacia’lı, Dacia yetkili satıcılarında Eylül sonu başlatılan ve  Aralık sonuna kadar devam edecek Duster deneyenler arasından yapılacak olan Duster kazanma çekilişinde şansını denedi.

Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada her geçen gün büyüyen Dacia ailesini rakamlar da kanıtlıyor. Dacia, artan satış adedi ve Pazar payıyla Fransa’da binek otomobil pazarında 6.marka konumuna yükselirken Türkiye’de de 10.marka oldu.

Basın Bülteninden derlenmiştir.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: