Ana Sayfa / HABER / daha çok doblo

daha çok doblo

 Fiat’ın Bursa’daki Tofaş fabrikasında üretilen Doblo, bu yıl 64’üncüsü düzenlenen Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda tanıtılan XL versiyonu ile artık daha büyük.

 

“Made In Turkey” etiketiyle yollara çıkan Fiat Doblo Cargo’nun XL versiyonu, hafif ticari araç müşterilerine sunduğu yeni ve esnek hacim özellikleriyle ön plana çıkıyor. Daha uzun aks mesafesi ve yüksek tavan kombinasyonuyla 5 metreküplük (5 bin litrelik) yükleme hacmi ve 1000 kg’lık taşıma kapasitesine sahip olan Yeni Fiat Doblo Cargo XL, taşıma kapasitesi ve hacim bakımından “Sınıfının En İyisi” olmasına ek olarak yük bölmesi boyutları bakımından “Sınıfının En İyisi” (yük bölmesi yüksekliği 1550 milimetre, uzunluğu ise 2170 milimetre) olması gibi üstün özellikleriyle ön plana çıkıyor.
Fiat Doblo Cargo XL frontYeni Fiat Doblo Cargo XL, 1.6 litre 90 HP ve 105 HP’lik Multijet motorların yanı sıra 2.0 litre 135 HP’lik Multijet motor seçenekleriyle donatılmış olarak üretilecek. Euro 5 normlarına uygun 3 turbo dizel motor seçeneğinin yanı sıra Yeni Fiat Doblo Cargo XL’in kaputu altında 1.4 litre 120 HP’lik T-Jet motora da yer veriliyor. Yeni Fiat Doblo Cargo XL ailenin diğer üyeleri gibi bu sınıfta bir ilk olarak “bi-link” bağımsız arka süspansiyon sistemi ile donatılmasıyla da dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: