Ana Sayfa / HABER / Fullback’ler Birmot’da

Fullback’ler Birmot’da

Birmot, Fiat’ın yeni pick-up modeli Fullback’i satışa sundu. Çift kabin gövde tipinde, 150 HP ve 180 HP’lik iki versiyonu bulunan 2.4 litre silindir hacimli turbo dizel motora sahip modelin başlangıç satış fiyatı 82 Bin TL.

2017-Fiat-Fullback-arka Rock, Hardrock ve Fullrock adı verilen 3 farklı donanım paketiyle Birmot showroomlarında yerini alan Fullback tasarım, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesi ile göz dolduruyor. Hem 4×2 arkadan itişli hem de 4×4 olarak satın alınabilecek Fullback, konfor ve arazi performansının göz önünde bulundurulduğu 6 ileri manuel ve 5 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebiliyor.
5.3 metrelik uzunluğa ve 3 metrelik aks mesafesine sahip Fiat Fullback, 1.52 metrelik kasa uzunluk, 5.9 metrelik dönüş yarıçapı ile de sınıfının en iyi değerlerine sahip. 3.1 tonu aşan yük çekme kapasitesi ve 1 ton’u aşan yükleme kapasitesiyle “Full Fonksiyonellik” sunarak da ayrıca dikkat çekiyor.
Yol durumu ve hıza göre gerçek zamanlı olarak güç aktarımı sağlayan 4 farklı sürüş moduyla safkan bir arazi aracının özelliklerine sahip Fiat Fullback, ortalama 6.3 litrelik yakıt tüketimiyle sınıfının en ekonomik aracı olarak da öne çıkıyor. Fiat Fullback, 6.8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, elektrik ayarlı, ısıtmalı deri koltukları yağmur ve karanlık sensörü gibi konfor sağlayan donanımlarının yanında tüm versiyonlarında standart olarak sunulan 7 hava yastığı ve Treyler Denge Kontrol Sistemi gibi üstün nitelikli güvenlik ekipmanlarını da bünyesinde barındırıyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: