Ana Sayfa / HABER / Harley-Davidson’lar Open House’da

Harley-Davidson’lar Open House’da

Print Harley-Davidson, 28-29 Kasım tarihlerinde İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya’daki bayilerinde gerçekleştireceği “Open House Türkiye Etkinliği” ile motosiklet tutkunlarını yeni modelleriyle tanışmaya davet ediyor.

Harley ruhunu yaşatacakları etkinlikte, geniş performans aralığı ve seri boyunca yapılan stil iyileştirmeleri ile 2016 model serisinin öne çıkan üyeleri ilk kez kullanıcılarla buluşacak. Ayrıca yeni Iron 883 , Forty-Eight, güçlü bir yapı ve son moda stili sunan sınırlı üretim Fat Boy S ve Softail Slim S, Project RUSHMORE’un touring devrimi Road Glide Ultra gibi pek çok yeni modeli İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya bayilerinde görmek mümkün olacak.

.

 

2016 Harley-Davidson motosikletlerinin öne çıkan özellikleri
Yeni Iron 883 ve Forty-Eight modelleri, modern tasarım ve yeni süspansiyonlar ile güncellenen Dark Custom önderliğini ortaya koyuyor.
Fat Boy S ve Softail Slim S zengin cila ve etkileyici Screamin’ Eagle Twin Cam 110 motoru ile bütün bakışları üzerine çeken bir stil ve performans sunmak için bir araya getiriyor.
Daha önce sadece Harley-Davidson Touring motosikletlerinde olan High Output Twin Cam 103 motorlar bütün Softail modellerinin gücünü güncelliyor ve Harley-Davidson tarihindeki en güçlü cruiser serisini ortaya çıkarıyor.
Project RUSHMORE’un touring devrimi, Road Glide Ultra motosikletlerinin dönüşü ile daha da büyüyor.

 

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: