Ana Sayfa / HABER / Nisan ayında Renault’da yeni avantajlar…

Nisan ayında Renault’da yeni avantajlar…

Renault Megane

– Megane Sedan’ın yanısıra Megane HB modelinde de 20.000 YTL’ye 12 ay %0 faiz avantajı

– Megane Sedan 31.550 YTL’den, Megane HB 31.150 YTL’den başlayan fiyatlarla

– Laguna’da 39.360 YTL’den başlayan fiyatlar

– Clio ile ücretsiz kasko imkanı devam ediyor

Türkiye’nin en çok satılan otomobili olan Megane Sedan Nisan ayında 31.550 YTL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Megane HB ise 31.150 YTL’den başlayan fiyatlar ile sunuluyor. Her iki modelde de 20.000 YTL’ye 12 ay %0 faiz seçeneği bulunuyor.

Konfor ve dinamizmiyle otomobile bakış açısını değiştiren Laguna’lar Nisan ayında Renault Yetkili Satıcıları’nda 39.360 YTL’den başlayan anahtar teslim fiyatlar ile sunuluyor.

Hazır Clio alırken kaskosu da hazır olsun. Değişik motor seçenekleri, benzersiz tasarım ve Euro NCAP çarpışma testlerinde elde edilen en yüksek not olan 5 yıldızlı güvenlik. Mart ayında Cliodinamik güce sahip olmak çok avantajlı. Renault, Clio ile ücretsiz kasko imkanı sunmaya devam ediyor.

Renault, Nisan ayında düzenlenen kampanya ile güvenliğin önemini de vurgulamaya özen gösteriyor. Renault, ürettiği otomobillere binen herkesin üzerine büyük sorumluluklar yüklediğini biliyor. Bu bilinçle hergün daha güvenli otomobiller üretmek için çalışıyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: