Ana Sayfa / HABER / Suzuki Baleno Türkiye’de

Suzuki Baleno Türkiye’de

Suzuki’nin yeniden atağa kalkmasını sağlayacak orta vadeli yönetim planı “Suzuki Next 100” projesi çerçevesinde geliştirdiği ilk model olan yeni Baleno, 58 bin 750 TL’ye Türkiye’de satışa sunuldu.

Suzuki-Genel-Muduru-Umit-Karaarslan
Uzun bir aranın ardından Türkiye’deki yeniden yapılanma süreciyle birlikte atağa kalkan Japon otomobil üreticisi Suzuki, markanın en yeni modeli olan Baleno’yu Türkiye’de satışa sundu. Bu yıl Mart ayında düzenlenen 86’ncı Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilen Avrupa tanıtımının ardından Türkiye’de yollara çıkan Baleno, Suzuki’nin en yeni üretim felsefesi ışığında geliştirildi.
Kompakt otomobil üretimi konusunda sahip olduğu 60 yıllık tecrübeyi en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Suzuki’nin bu doğrultuda geliştirdiği ilk otomobil olan Baleno marka adına yeni bir çağın başlangıcını temsil ediyor. Daha sofistike ve olgun görünümünü, stil, geniş iç hacim ve eğlenceli sürüş karakteriyle birleştiren Baleno, akıcı tasarım felsefesiyle şekillendirildi. Suzuki’nin sıfırdan tasarladığı bir model olması itibariyle segmentine iddialı giriş yapan Baleno, sunduğu geniş iç hacim ile dikkat çekiyor.
Baleno’nun inovatif platformuna, yüksek gaz tepkisi ile oldukça sportif bir kullanım hissi sunan yeni nesil atmosferik “Dualjet” motor eşlik ediyor. Çok noktalı enjeksiyon sisteminin desteği ile güçlü fakat aynı zamanda tutumlu karakteriyle öne çıkan 1.2 litre hacmindeki Dualjet motor, 90 HP güç ve 120 Nm tork üretiyor. Manuel şanzımanın yanı sıra sonsuz oranlı CVT otomatik vites seçeneğinin de opsiyonel olarak tercih edilebildiği bu motor, 100 km’de ortalama 4.7 litrelik yakıt tüketim değerine sahip. CVT şanzımanın yüksek süratlerde motor devrini düşük tutacak oranlarda çalışması, özellikle uzun yolda yakıt tüketimine büyük katkı sağlıyor. Aynı zamanda şehrin yoğun trafiğinde de sarsıntısız vites geçişleri sayesinde çok daha konforlu bir sürüş deneyimi sunabiliyor.

Suzuki Baleno ‘nun diğer fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: