Ana Sayfa / HABER / Suzuki Jimny yeniden satışta

Suzuki Jimny yeniden satışta

Suzuki, piyasasının en küçük ve en kabiliyetli 4×4’ü Jimny’yi uzun bir aradan sonra yeniden Türk tüketicisi ile buluşturuyor. Jimny, küçük bir otomobili boyutlarında

2017-Suzuki-Jimny-toprak-arazi olmasına rağmen sunduğu iç mekanı ve rakipsiz off-road kabiliyetiyle şehirli görünümünün altında maceraperest bir ruh saklıyor.
Suzuki, Swift ve Vitara’dan sonra yeni modeli Jimny’yi de Türk tüketicisi ile buluşturuyor. Sahip olduğu kompakt boyutları nedeniyle ‘mikro SUV’ olarak anılan Yeni Jimny, üst sınıftaki modelleri kıskandıracak off-road kabiliyetiyle de dikkat çekiyor. Boyutlarına karşın, 4×4 çekiş sistemiyle benzersiz bir off-road yeteneğine sahip olan Jimny, 1.3 litrelik motoru ile de tutumlu olmayı başarıyor. Dar sokaklarda şehir hayatına uyumlu, arazi koşullarında engel tanımayan Jimny, standart olarak sunulan otomatik şanzımanıyla birlikte 61 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

2017-Suzuki-Jimny-nehir-gecis
Köşeli tasarımı ile kendine has çizgileri üzerinde barındıran Suzuki Jimny, 3695 mm’lik uzunluğu, 1600 mm’lik genişliği ve 1705 mm’lik yüksekliğiyle şehirli yönünü ortaya koyuyor. Kompakt boyutları, hem şehir içindeki yoğun trafik koşullarında kullanım avantajı, hem de dar alanlarda park etme kolaylığı sağlıyor. Jimny’de görev yapan 1324 cc hacmindeki benzinli motor, 6000 devir/dakikada 85 HP güç, 4100 devir/dakikada 110 Nm tork üretiyor. Ürettiği bu gücü 4 ileri tam otomatik şanzıman ile tekerleklere aktaran Jimny, 34 derecelik yaklaşma, 31 derecelik tırmanma ve 46 derecelik uzaklaşma açılarına sahip.

2017-Suzuki-Jimny-blue-avm

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: