Ana Sayfa / HABER / Yeni Discovery, Kosifler Oto’da

Yeni Discovery, Kosifler Oto’da

Türkiye’de ilk kez Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi Kosifler Oto’da tanıtılan Yeni Discovery; Kosif ailesinin ev sahipliği yaptığı lansmanda tüm davetlilerden büyük beğeni aldı.

İngiliz üretici Land Rover’ın en yeni üyesi yeni Discovery’nin lansmanı, İngiltere’de bir gelenek haline gelen, ailelerin araçlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri bir hafta sonu aktivitesi olarak bilinen “Tailgating’’ ve “Camping” konseptinde düzenlendi. Kosifler Oto Bostancı’da gerçekleşen lansmanda iç ve dış tasarımı tamamen yenilen lüks SUV sınıfının en son modeli olan Discover V (5)’i keşfetme imkanı buldular.

Üç sıralı “Akıllı Koltuk Katlama Teknolojisi”ne sahip “Yedi Tam Boyutlu Koltuğa” sahip yeni Land Rover Discovery, yükleme alanındaki düğmeler veya “Ana Dokumatik Ekran” ile ikinci ve üçüncü sıradaki koltukların düzenlenmesini sağlıyor. “In Control Remote” akıllı telefon uygulaması ile bu düzenleme araç dışındayken de gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca, aracın arazi performansı, opsiyonel “Derinlik Algılama” özellikli sudan geçme becerisi ve “Terrain Response 2” gibi özellikleri ile daha da güçleniyor.


Yeni Land Rover Discovery, 113 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: