Ana Sayfa / HABER / Yerli Opel Combo geliyor

Yerli Opel Combo geliyor

new opel comboYerli Opel Combo 2012 yılı başında Türkiye ve Avrupa pazarlarına girecek.
Rekabetçi fiyatıyla da segmentine renk getirecek.
Yeni Opel Combo, gelişmiş teknik özellikleri ve çok çeşitli seçenekleri ile kompakt van sınıfına hareket getirecek. Panel Van ve Binek olarak 2 gövde tipiyle satışa sunulacak Yeni Combo, 6 motor seçeneği, 2 dingil mesafesi seçeneği ve yük hacmiyle segmentinde liderliği hedefliyor.

Panel Van tipi Yeni Combo, 2.755mm ve 3.105mm dingil mesafesi seçenekleriyle birlikte 1.85m ve 2.10m tavan yüksekliği, 5 veya 7 koltuk ve panelli veya camlı gövde seçenekleriyle çok amaçlı kullanım imkanı sunacak.

Panel Van tipinde bagaja erişimi kolaylaştırmak için 1 veya 2 sürgülü kapı seçenekleri mevcut.
Binek otomobil versiyonunda ise 2 sürgülü kapı standart donanıma dahil ve üsten menteşeli bagaj kapağıyla sunulacak. Ayrıca asimetrik bir çift kanatlı kapı da var.
Yeni Opel Combo, dingil mesafesi seçenekleriyle koltuklar yatıkken 3.800lt’den 4.600lt’ye kadar değişik yük hacmi sunacak. Böylece Yeni Combo her iki sınıfta da en yüksek hacme sahip otomobil olacak.

1 tona kadar taşıma kapasitesi ile sınıfının lideri Yeni Combo, sürgülü kapısının açılma genişliğiyle sınıfının lideri olacak.
Yeni Combo 6 motor seçeneği ile pazara giriyor. Dizel serisi 4 motor, bir benzinli motor ve bir CNG (sıkıştırılmış doğalgaz) motor ile düşük maliyetlerle çevre dostu motor özelliklerini birleştirecek. Düşük yakıt tüketimiyle olduğu kadar uzun bakım aralıklarıyla da kullanım masraflarını oldukça düşürecek.
Yeni Combo, çeşitli seçeneklerinin yanında standart donanımıyla da cezbedici: merkezi kilitleme sistemi, yükseklik/mesafe ayarlı direksiyon kolonu, elektrikli camlar, 4 yönde ayarlanabilen sürücü koltuğu, sürücü hava yastığı, ABS’li frenler ve bir lastik onarım kiti.

Binek versiyon da Essentia, Enjoy ve Cosmo donanım özellikleriyle satışa sunulacak.
Hangi gövde tipi veya donanım seçilirse seçilsin, Yeni Combo hem kullanışlılığıyla hem de fiyat ve karşılığında sunduklarıyla beklendiğine değeceğe benziyor.
Yeni Combo Şubat 2012’de satışa sunulacak. Opel’in bu projedeki ortağı Fiat’ın Doblo Van modeli (2011 Uluslararası Yılın Vanı ödüllü) esas alınarak üretilen Yeni Combo ticari sınıfta Opel’in gözdesi olacak.

Combo, model ömrünün sonuna yaklaşmasına rağmen hala birçok pazarda sınıfında ilk üç içinde. “Uluslararası Yılın Vanı” ödülünden AutoBild’in “En Değerli Van” zaferine kadar birçok ödül alan Combo, şimdi yerini yeni zaferler için Yeni Combo’ya bırakacak gibi gözüküyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: