Ana Sayfa / HABER / 2024 Passat Variant hazır

2024 Passat Variant hazır

50 yılı aşkın geçmişi ve 30 milyondan fazla satışıyla dünyanın en başarılı D Segmenti otomobillerinden biri olan Passat’ın dokuzuncu jenerasyonu Variant kasa tipiyle karşımıza çıkıyor. 2024 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Yeni Passat Variant, selefinden çok daha büyük. Boyu 14 cm daha uzayan otomobilin bagaj bölümü de 690 litreye ulaşmış (Tabiki koltukları katlayarak bu hacmi 1920 literye çıkartmak mümkün).

TDI, TSI, eTSI ve eHybrid.

MQB evo platformunda inşa edilen yeni Passat Variant, turbodizel motorlar (TDI), turboşarjlı benzinli motorlar (TSI), hafif hibrit turboşarjlı benzinli motorlar (eTSI) ve plug-in hybrid sistemler (eHybrid) ile satışa sunulacak. Yeni plug-in hibrit sürücülerin elektrik menzili, donanıma bağlı olarak önceki modellere kıyasla 100 kilometreye kadar artırılmış. Ayrıca tüm eHybrid versiyonlarında AC şarj daha hızlı olacak ve ilk kez standart olarak DC şarj da mümkün olacakmış.

 

İlginizi Çekebilir

Elektrikli Peugeot 208 Türkiye’de

Peugeot’nun şehir otomobillerindeki dokuzuncu jenerasyon temsilcisi Peugeot 208, mart ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Benzinli

%d blogcu bunu beğendi: