Ana Sayfa / HABER / Toyota’da bayrak değişimi

Toyota’da bayrak değişimi

Toyota-CEO-Orhan-Ozer-vs-Hiroshi-Kato Görev süresi dolan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’su Orhan Özer görevinden ayrılıyor. Halen Baş Koordinatör ve Genel Müdür Danışmanı olarak görevini sürdürmekte olan Hiroshi Kato, 1 Ocak 2016 itibarıyla şirketin yeni Genel Müdür ve CEO’su oluyor.

Orhan Özer, 6 yılı Toyota Avrupa Başkan Yardımcılığı olmak üzere 21 yıldır Toyota’da çeşitli fonksiyonlarda üst yöneticilik görevleri üstlendikten sonra, 2010 yılından bu yana şirketin Genel Müdür ve CEO’su olarak görev yapmaktaydı.

1961 yılında Japonya’da doğan Hiroshi Kato, 1985 yılında Toyota Motor Corporation (TMC)’da Denizaşırı Üretim ve Mühendislik Grubu’nda çalışmaya başladı. Toyota’nın Kuzey Amerika, Avrupa ve Japonya’daki birimlerinde çeşitli görevler üstlendikten sonra 2012 yılında Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’de mevcut görevine atanan Hiroshi Kato, evli ve iki erkek çocuk babası.

Görev değişikliği, 1 Ocak 2016 tarihi itibarıyla geçerli olacak.

İlginizi Çekebilir

Alpine A390 Tanıtıldı: Takım Elbiseli Yarışçı Sahneye Çıktı

Fransız performans markası Alpine’in en yeni modeli A390, Fransa’nın Dieppe kentinde düzenlenen özel bir etkinlikle …