Ana Sayfa / HABER / Porsche’den Cayenne Platinum Edition

Porsche’den Cayenne Platinum Edition

Porsche’nin Cayenne kullanıcılarının öneri ve yorumlarıyla geliştirdiği özel Cayenne Platinum Edition serisi, showroomlarda yerini aldı.

Porsche-Cayenne-Platinum-Edition-rear
Porsche’nin sadece sınırlı bir süre içinde ve özel model serilerinde kullanılan Platinum Edition Ailesi’ne, yeni bir üye daha katıldı. Daha önce Türkiye’de Panamera’da da sunulan bu özel seri, şimdi de Cayenne Diesel ve Cayenne S E-Hybrid modelleriyle Porsche tutkunlarıyla buluşuyor.
Cayenne Platinum Edition özel serisi, ilk bakışta spor görünümleriyle kardeşlerinden ayrılıyor. RS Spyder tasarımlı 20 inç lastikleri, elektrikli ayar yapılabilen deri spor koltuklar, alkantara orta paneller ve tüm koltuk başlıklarındaki Porsche armasıyla, bu özel seri farkını ortaya koyuyor.
Cayenne Platinum Edition’ın standart donanımı kapsamında, Porsche Dynamic Light System (PDLS) kullanılan Bi-xenon farlar yer alıyor. Power Steering Plus ve hem ön hem de arkada ParkAssist standart olarak geliyor. ParkAssist sistemi, önde ve arkadaki nesne veya diğer otomobillerin uzaklıklarını belirten duyulabilir bir bip sesi kullanmakla kalmıyor, yakın çevreyi merkezi ekranda grafik olarak görüntülüyor. Dış aynalar ve arka dikiz aynasında, otomatik göz kamaşmasını önleme özelliği standart olarak yer alıyor.  Porsche-Cayenne-Platinum-Edition-dashboardYine standart olan koyu renkli gizlilik camları arkadaki yolcular için ilave gizlilik sağlıyor.
Opak Siyah, Purpurite, Mahogany, Carrera Beyazı ve Rodyum Gümüş metalik renk seçenekleriyle birlikte, metalik olmayan siyah veya beyaz cila seçeneğinin sunulduğu özel seri, farkını ise araçların kapı eşiklerindeki özel Platinum Edition yazısı ile ortaya koyuyor.
Cayenne Platinum Edition modellerinde, ilave bir yüksek kaliteli standart özellik olarak, çevrimiçi navigasyon, Connect Plus modülü ve BOSE® Surround Sound sisteminin de dahil olduğu en yeni nesil Porsche İletişim Yönetimi (PCM) sistemi bulunuyor. Gösterge tablosu, çok güzel tasarlanmış analog bir saat ile süslenen Cayenne S E-Hibrit, ayrıca sabit bir ısıtma/klima sistemine sahip.
Porsche-Cayenne-Platinum-Edition-doorsCayenne Diesel Platinum Edition’daki üç litrelik V6 motoru 193 kW (262 hp) güce sahip olan aracın, lastiklerine bağlı olarak, Yeni Avrupa Sürüş Çevirmine (NEDC’ye) göre 100 kilometrede 6,8 ile 6,6 litre arasında yakıt tüketimi gerçekleştiriyor. Cayenne S E-Hybrid’in birleşik motor gücü ise 306 kW (416 hp). Böylece, üç litrelik V6 benzin motoruyla elektrik motorunun mükemmel etkileşimi sayesinde toplam yakıt tüketimi 3,4-3,3 litre/100 km oluyor.

.

Porsche-Cayenne-Platinum-Edition-wheel

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: