Ana Sayfa / HABER / Renault Clio tazelendi

Renault Clio tazelendi

1990 yılında Renault 5 modelinin yerine piyasaya sunulan Renault Clio, şimdiye kadar dünya çapında 16 milyon satıldı!

Avrupa’da ve ülkemizde çok sevilen Clio, iki kez Avrupa’da yılın otomobili seçilerek beş nesildir pazardaki en sembolik şehir otomobillerinden biri olmuştu.

2019 yılında Cenevre Motor Show’da tanıtılan 5. nesil Cilo ise bugün itibariyle makyajlanarak rakipleri karşısında gücünü tazeledi. Yeni yüze kavuşan Clio, 145 beygir gücündeki E-Tech tam hibrid motora da kavuştu. Bu motorlu Clio, 100 km mesafede 4,1 litre benzin tüketirken, sadece 93 g CO2 salınımı yapıyor.

Bu motor haricinde yenilenen Clio’da benzinli;  TCe 100 LPG,  SCe 65 ve dizel Blue dCi 100 motor kombinasyonları yer alıyor.

Yenilenen Clio’da içeride özellikle geri dönüştürülmüş malzeme kullanımı arttırılarak çevreye verilen önem bir kez daha vurgulanmış.

Sürücünün önündeki 7 inçlik ekrana ek olarak merkezde konumlanan 9,3 inçlik multimedya ekranı ise yenilenmenin sadece dış görünümde olmadığının altını çiziyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

Elektrikli Peugeot 208 Türkiye’de

Peugeot’nun şehir otomobillerindeki dokuzuncu jenerasyon temsilcisi Peugeot 208, mart ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Benzinli

%d blogcu bunu beğendi: