Ana Sayfa / HABER / Toyota B-SUV geliyor

Toyota B-SUV geliyor

Toyota, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda önemli yeniliklerle ses getirmeye hazırlanıyor. Tüm dünyanın yakından takip ettiği fuarda Toyota, gerçekleştireceği dünya prömiyeri ile tamamen yeni B-SUV modelinin örtüsünü kaldıracak. Sınıfına yeni bir soluk getirecek B-SUV modeli, Toyota’nın eşsiz SUV mirasıyla B segmentindeki deneyimini bir araya getirecek. Yeni B-SUV modeli, yerden yüksek yapısıyla birlikte akıllı dört tekerlekten çekiş sistemine ve Toyota’nın son hibrit teknolojisine sahip olacak.


Toyota aynı zamanda, Yeni Nesil Yaris ve Yeni RAV4 Plug-in Hybrid modellerini de ilk kez Avrupa’daki bir fuarda ziyaretçilerle buluşturacak. Bununla birlikte Avrupa’da ilk kez sergilenecek tamamen yeni Mirai modeli de, özel bir alanda sergilenerek Toyota markasının hidrojenli geleceğe olan inancının altını çizecek.
Cenevre’de GAZOO Racing alanında ise, Yeni GR Yaris ile beraber yeni GR Supra 2.0, 2020 yılında parkurlarda yarışan Yaris WRC ralli aracı ve Fernando Alonso’nun Dakar’da yarıştığı Hilux da sergilenecek.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: