Ana Sayfa / HABER / 2017’nin “Business Car”ı Renault Talisman

2017’nin “Business Car”ı Renault Talisman

Danimarka’da düzenlenen organizasyonda, aralarında; Alfa Romeo Guilia, Audi A4, BMW 3 Serisi, Kia Optima, Skoda Superb, Ford Mondeo, Ford S-Max, Jaguar XE, VW Passat, VW Tiguan’ın bulunduğu mücadelede, jüri üyelerinin iki günlük değerlendirmesi sonucunda Renault Talisman’ı “Business Car of the Year 2017” olarak seçtiler.

www.otomobilist.net
Jüri, Business Denmark (meslekleri gereği yılda 30-80.000 km yol kat eden satış temsilcilerini istihdam eden bir federasyon) üyelerinden oluşuyor. Jüride aynı zamanda iki otomotiv gazetecisi, jüri danışmanı ve otomobillerin ergonomik özeliklerini değerlendirmesi amacıyla bir fizyoterapist yer alıyor.
Seçilen otomobilin Renault Talisman olduğu jüri başkanı Lars Bundgaard tarafından açıklanırken Talisman’ın konfor özellikleri vurgulandı.
Renault Talisman sayesinde Danimarka’da ilk kez bir Fransız otomobili “Yılın Business Car”ı ödülüne layık görülmüş oldu.

Renault Talisman foto galeri

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: