Ana Sayfa / HABER / Honda, yeni Civic Sedan’ı satışa sundu

Honda, yeni Civic Sedan’ı satışa sundu

2012 Honda Civic Sedan, yeni civic, yeni kasa civic Tümüyle yenilenen yeni Civic, Honda’nın dünya çapında en saygın ve en popüler ürünlerinden birinin dokuzuncu neslini temsil ediyor.

Yakıt tasarrufu, sportiflik, şık tasarım ve dayanıklılık özelliklerini aynı anda bünyesinde barındıran Civic Sedan, sunduğu sürüş keyfi ile farklılaşıyor. Dünya genelinde sevilen ve güvenilen bir otomobil olarak konumlanan yeni Civic Sedan’da Dream, Premium ve Elegance olmak üzere üç farklı donanım seçeneği bulunuyor.

Hedef, C Sedan Segmentinde % 13’lük Pazar Payı
Yeni Civic Sedan’ın tanıtıldığı toplantıda konuşan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, yeni modelle ilgili olarak çok umutlu olduklarını söyledi. Civic Sedan’ın Honda’nın Türkiye pazarında en çok talep gören otomobili olduğuna dikkat çeken Yamasaki, “Türkiye’deki Honda meraklılarının yeni otomobilimize büyük bir ilgi göstermesini bekliyoruz. Güvenlikten konfora, performanstan görünümüne kadar baştan aşağı yenilenen Civic, Honda Türkiye Fabrikası’nın da lokomotifi olacak. Yeni Civic Sedan’ı Türkiye pazarının yanı sıra Avrupa’nın diğer ülkelerine de göndereceğiz” dedi.
Honda Civic’in kendini kanıtlamış yüksek teknoloji i-VTEC motoru ile C Segment Sedan modellerinin en çok satan benzinli otomobili olduğuna dikkat çeken Hideto Yamasaki, 2012 yılı binek otomobil pazarı beklentisinin 450.000 adet olarak gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini ve 15.000 adetlik Civic Sedan satışı ile C segmentinde %13’lük bir pazar payına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Her Civic ile Segment, Yeni Değerlerle Tanışıyor
Yeni Honda Civic’in tasarım sürecini anlatan Honda Civic Proje Lideri Mitsuru Horikoshi ise her yeni nesil Civic’in, belirli bir gelişme konseptini de beraberinde getirdiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “2012 Civic, günümüz ihtiyaçlarından daha fazlasını karşılıyor. Çünkü ‘ileriye dönük ve dikkat çekici kompakt tasarım’ temel konseptine sahip. Ayrıca daha yüksek yakıt tasarrufu, kişiselleştirme ve konfor açısından, etkileşimli teknolojilerin daha yoğun şekilde kullanılması ve performans, sürüş konforu ile iç mekan özelliklerinin iyileştirilmesi bu yeni nesildeki başlıca gelişmeler arasında yer alıyor.”

İlginizi Çekebilir

Citroen ve MediaMarkt’tan iş birliği

Citroen, MediaMarkt ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 0 emisyon değerine sahip, tamamen

%d blogcu bunu beğendi: