Ana Sayfa / HABER / V1 Challenge’da kupalar sahiplerini buldu

V1 Challenge’da kupalar sahiplerini buldu

İlk taslaklarından itibaren Volkan Işık tarafından geliştirilen ve üretilen ilk Türk yarış otomobili Volkicar için özel olarak tasarlanan ve toplam 7 ayaktan oluşan V1 Challenge’ın altın, gümüş ve bronz kupaları sahiplerini buldu. Power Group Media Center’da 6 Ocak Cuma günü düzenlenen gecede, V1 Challenge pilotlarının yanı sıra iş hayatından da birçok ünlü isim bir araya geldi.

Projesi, geliştirme çalışmaları ve üretimi, Türkiye’nin uluslararası alanda da önemli başarılara imza atmış ralli pilotu Volkan Işık tarafından gerçekleştirilen ilk Türk yarış otomobili Volkicar, kendisi için özel olarak tasarlanan konsept yarışı V1 Challenge’ın kupaları sahiplerini buldu. Kurallarından, yarışma sistemine kadar tamamı yine Volkan Işık’ın tasarımı olan V1 Challenge organizasyonu, sezon boyunca tecrübeli pilotlarının birbirine denk otomobillerle dişe diş mücadelesine sahne oldu.
Bugüne kadar gerçekleşen 7 yarışta 7 farklı pilotun birincilik kürsüsüne çıktığı V1 Challenge’ta, altın kupayı Burak Çukurova kazanırken gümüş ikincilik kupasının sahibi Dağhan Ünlüdoğan bronz kupanın sahibi ise Can Tolon oldu.
Çılgın projenin devamı geliyor
Power Group Media Center’da 6 Ocak Cuma günü düzenlenen gecede açılış konuşmasını yapan Volkan Işık, çılgın projesinin ilk senesini başarıyla tamamladığını anlattı. “2011 yılında toplam 50 adet otomobil üreterek birçok kişinin hayalini gerçekleştirdiğime inanıyorum. Türkiye’ye mal olmuş yepyeni bir otomobil ve bu otomobille gerçekleştirilen şampiyonayı zorlu bir çalışmanın sonunda başarmanın haklı gururunu yaşıyorum. Türkiye’de motorsporlarını tabana yaymak hedefimiz demiştim. Bu doğrultuda hazırladığımız V2 Challenge ile çıtayı daha da yukarı taşıyoruz. Ayrıca 10 adet Volkicar ihraç ettiğimiz Moldova’ da V1 Challenge’ı başlatarak şampiyonamızı uluslararası platforma taşıyoruz.”


Sponsorlara plaket verildi
V1 Challenge’ın ödül töreninde, co-sponsor, araç sponsoru ve destek sponsoru olarak katkı yapan toplam 23 şirkete Volkan Işık tarafından plaketleri verildi.
Lassa, Telia Sonera, ISS Catering Services’in co-sponsorluk yaptığı V1 Challenge’ta Vakkorama, CMS, Power FM ve Medline destek co-sponsoru olarak katkı yapıyor. Yurtiçi Kargo, Tefal, Team 47, KYK, Ece Türkiye A.Ş, Derimod, Kaşmir Halı, Polimeks İnşaat, Serencebey, Active Academy, TV8, Little Ceasers, Nescafe Xpress, Dedeman, MSA gibi sektörlerinin önde gelen şirketleri ise araç sponsorluğu yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: