Ana Sayfa / HABER / Karayolları Genel Müdürlüğü’nün tercihi Mitsubishi

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün tercihi Mitsubishi

Mitsubishi Karayollari TeslimatMitsubishi Motors’un efsanevi modelleri arasında gösterilen L200, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün de tercihi oldu. Temsa Motorlu Araçlar’dan Türkiye genelinde 17 Bölge Müdürlüğü’nde kontrol ve trafik aracı olarak kullanılmak üzere 65 adet Mitsubishi L200 4×2 Invite MT ve 4 adet Mitsubishi Pajero satın aldı.

2006 yılındaki lansmanından bu yana hem bireysel hem de filo kullanıcılarının ilk tercih ettikleri pick-up aracı haline gelen Mitsubishi L200’ün pazar payının yılsonu itibarıyla yüzde 32,8’e ulaştığı belirtildi.  Daralan pazara rağmen Mitsubishi L200’ün satışları yüzde 17 oranında artış göstererek 2014 yılını 4.200 adetlik satışla pick-up segmentinde lider olarak kapattığı belirtildi.

3 milyonuncu Pajero da banttan çıktı

Otomobil tutkunlarının 1982 yılında ilk kez tanıştığı Pajero ise bugün modern yaşam tarzının simgesi haline gelmiş durumda. Pajero’nun geçen yıl 3 milyonuncu adedinin, üretim bandından çıkmasıyla da bu alanda son derece önemli bir bir kilometre taşını daha geride bırakmış oldu.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: