Ana Sayfa / HABER / Renault’ya 3 ödül

Renault’ya 3 ödül

Renault, “ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri” kapsamında “Satış” ve “İletişim” kategorilerinde 3 ödül birden aldı.

Satış kategorisinde Renault, “En Çok Satılan Otomobil Modeli: Symbol” ile ve “En Çok Satılan Otomobil Markası” dalında 2 ödülün sahibi oldu.

 

İletişim kategorisinde ise bu yıl 10. yılını kutlayan Sokakta İlk Adımlar projesi “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü aldı. Bu kategoride finale kalan 5 çalışma arasından en iyiler, jürinin ödül gecesinde canlı olarak gerçekleştirdiği oylamayla seçildi.

“En Çok Satılan Otomobil Markası” ödülünü Renault Mais Satış ve Şebeke Müdürü Merih Tüzün, ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar’ın elinden,  Symbol ile “En Çok Satılan Otomobil Modeli” ödülünü  Renault-Mais Şube Yönetimi Müdürü Sinan Özkök Taysad Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kaya’nın elinden, “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü ise Renault Mais Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslıhan Şeremet, YTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Kırcova’nın elinden aldı.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: