Ana Sayfa / HABER / Skoda, Enyaq Coupe Respectline’ı sunar

Skoda, Enyaq Coupe Respectline’ı sunar

Skoda, standart Enyaq Coupe’yi, “insan haklarını korumanın ve tüm insanlara ve çevreye saygıyı geliştirmenin önemini vurgulamak için” farklı bir tasarıma imza atmış. Amacı, etnik köken, milliyet, yaş, cinsiyet, din, cinsel yönelim, cinsel kimlik veya diğer özelliklere bakılmaksızın herkese eşit ve adil davranılmasını teşvik etmek olan proje, Skoda Auto çalışanları tarafından ortaklaşa oluşturulmuş.

21 Haziran’da Çek Filarmoni Orkestrası’nın Açık Hava konserinde resmi olarak tanıtılan Skoda Enyaq Coupe Respectline, ayrıca Pride İş Forumu’nda ve Prag Pride Festivali’nde ve yurtiçi ve yurtdışındaki diğer yaz etkinliklerinde de yer alacak.

Çarpıcı bir renk şeması ve ayırt edici iç tasarım detayları ile geliştirilmiş, tamamen elektrikli, standart üretim Skoda Enyaq Coupe’nin ön panjurunda; arkadan aydınlatmalı gökkuşağı tonlarında ledler kullanılmış. Ayrıca aracın içinde ve dışında; Tasarım Departmanından alınan yardımla oluşturulan kristal Respectline logosu yer alıyor.

Skoda Auto proje ekibi, soldan: Daniel Petr, Stefan Webelhorst, Martina Zimmermann, Petr Kavrentzis  

İlginizi Çekebilir

Elektrikli Peugeot 208 Türkiye’de

Peugeot’nun şehir otomobillerindeki dokuzuncu jenerasyon temsilcisi Peugeot 208, mart ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Benzinli

%d blogcu bunu beğendi: