Ana Sayfa / HABER / Skoda Octavia yenilendi (2017 Octavia)

Skoda Octavia yenilendi (2017 Octavia)

Dünya üzerinde 100’den fazla pazarda satılan Skoda, en çok satılan modellerinden biri olan Octavia’yı yeniledi. Halen satılmakta olan kasanın üzerine uygulanan “gençlik aşısı” (facelift) sayesinde otomobil yeni bir yüze kavuştu.

2017 Skoda Octavia interior
1959 – 1971 yılları arasında üretilen Octavia modelinden alınan isim ile 1996 yılında üretilmeye başlanan modern Octavia, bugüne kadar 2 kez kasa değiştirdi. 3. kasası 2013 yılından buyana üretilen Octavia, yenilenen hali ile 2017 yılından itibaren satışa sunulacak. Yeni Octavia dışarıda iki parçaya bölünmüş led farlarıyla (son zamanlarda pek çok markanın aksine) hemen fark edilecek. Bu görünümü sağlamak için değişen tampon ve daha da güçlü olarak vurgulanan Skoda logosu da yeni görünümü güçlendiriyor. Otomobilin arkasında ise yenilenen tamponu görüyoruz. 2017 Skoda OctaviaKabin içinde göze çarpan yenilik ise akıllı telefonlarla daha fazla etkileşime giren ekranı daha büyütülmüş ses sistemi. Ve ayrıca yeni güvenlik donanımları.
Yeni Octavi’nın motorlarında ise pek bir yenilik yok. Ülkemize henüz satılmaya başlanan 1,0 litrelik motorla başlayan yelpaze 2,0 litraye kadar uzanıyor. Tüm motor seçeneklerinin düz veya DSG şanzımanla satın alınabildiği yeni Octavia’yı biz de 2017 yılında yollarımızda görebileceğiz.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: