Ana Sayfa / HABER / Toyota Resim Yarışması

Toyota Resim Yarışması

Toyota tarafından otomobilleri çocuklara sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla “Senin Hayalin – Geleceğin Arabası” temasıyla 2004 yılından bu yana dünya çapında katılımla düzenlenen resim yarışması, Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalan çocuklar için yeni bir heyecan olacak. Türkiye’den çocukların bu yıl dokuzuncu kez katılacağı “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması” için başvurular “Hayat Eve Sığar” sloganına destek olunması amacıyla 19 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatıldı. #evdekal başlığı ile Toyota resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından da duyurulan yarışmada dört kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahipleri birbirinden değerli ödüller kazanacak. 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının katılacağı resim yarışmasının Türkiye’deki ayağında 3 ayrı kategori (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) bulunurken yarışmaya bu yıl “Özel Eğitim” öğrencileri kategorisi de eklendi.

Çocukların hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunan yarışmaya her sene büyük ilgi gösterilirken birbirinden yaratıcı resimler dereceye girmek için yarışıyor. Çocukların dokuzuncu kez hayallerindeki otomobili resimlerine yansıtarak yer alacağı yarışmaya geçtiğimiz 8 yılda 60 binden fazla Türk çocuğu katıldı.

 

Nasıl başvuracaksınız?

Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’na katılmak isteyen çocuklar hayallerini, A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemelerini kullanarak resmedebiliyorlar.

Katılımcılar, resimlerini Toyota web sitesinden indirebilecekleri başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota Plazalar’a elden teslim edebilecekler. www.toyota.com.tr web sitesinden yarışmanın şartlarına, başvuru formuna ve plazaların adreslerine ulaşmak mümkün. Yarışmaya posta yoluyla katılmak isteyenler ise resimlerini yine başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. (Cumhuriyet Mahallesi E-5 Yanyol No:5 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine de gönderebilecekler. Ayrıntılı bilgi için www.toyota.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, sorularınız için Toyota İletişim Merkezi’ni 0 (212) 354 0 354 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: