Ana Sayfa / HABER / Dacia ailesi Lodgy ile genişliyor

Dacia ailesi Lodgy ile genişliyor

Dacia LodgyDacia, 2012 yılında beş ve yedi koltuklu bir MPV olan Lodgy ile genişliyor.
Lodgy, markanın doğasına sadık kalan, Dacia müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özellikler ve sıra dışı bir iç mekan genişliği sunuyor.
Uygun fiyata sahip çok yönlü bir araç arayan ancak kısıtlı imkanlar nedeniyle 2. ele yönelen aileler artık bundan böyle üç yıl garantiye sahip yepyeni bir MPV satın alabilecek.
Lodgy, son derece cömert ebatlarına ek olarak, alışılmış Dacia özelliklerine de sahip bir aile otomobili: geniş iç mekan, sağlamlık ve işlevsellik. Aracın dış görünüşü son derece geniş bir iç mekânı yansıtıyor. 4,5 metre uzunluktaki otomobilde, üçüncü sıra koltukta oturan yolcular bile rahat bir şekilde seyahat ederken kaydadeğer bir bagaj bölmesi de yer alıyor.

Dacia LodgyAracın ismi olan Lodgy, ingilizce “lodge / barınak” kelimesine bağlı olarak doğrudan modelin temel karakteristiklerine atıfta bulunuyor: bir aileyi eşyalarıyla birlikte rahat ettirmek.
Dacia Lodgy Mart 2012’de Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

İlginizi Çekebilir

Yeni Nesil Toyota C-HR Hybrid satışa sunuldu

Toyota’nın Sakarya’daki fabrikasında üretilen, yeni Toyota C-HR Hybrid, cesur tarzını ikinci jenerasyonda daha da ileriye

%d blogcu bunu beğendi: